Kínai kajától lehet rossz a gyomrom?
Figyelt kérdés
Kb. egy órája ettem, most elkezdett fájni a hasam, puffadok. Átmentünk egy bárba, születésnapot ünneplünk barátnőimmel, de kicsit rossz a közérzetem, gondolom a kinaitól lehet.
20l
2020. okt. 3. 19:53
1/10 anonim válasza:
Elöfordulhat. Barátnöiddel mi van? Ök is ezt ettek? Szintén rosszul vannak?
2/10 A kérdező kommentje:
Ok nem ettek, csak en egyedul.
2020. okt. 3. 20:15
3/10 anonim válasza:
Én is mindig rosszul leszek tőle. Ha szójaszósz van benne, vagy mogyoró, az lehet az egyik oka. Nagyon gyakori allergén, sok kínai kajában van benne. Európában nagyon gyakori a szója allergia.
4/10 A kérdező kommentje:
Szoktam enni gyakran, de nem szokott tole bajom lenni.
2020. okt. 3. 20:29
5/10 anonim válasza:
Nekem egy bizonyos kínai kajáldának az ételétől van mindig rosszullétem. Nem romlott a kaja, csak vmire érzékeny lehetek. Mindig mondom, hogy nah többet nem veszek ott, dehát az közel van. Más helyeken sosem volt bajom a kínaival.
7/10 anonim válasza:
Velem akkor volt ilyen, mikor tésztát kértem és nagyon olajos volt (főleg akkor fordul elő, mikor az edény legaljáról kotorják már ki).
8/10 anonim válasza:
A kínai kaját most egy darabig hanyagold... én is rosszul vagyok néha tőle. A franc tudja hogy milyen higiénés körülmények között pancsolnak össze kajákat.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hanyagolni is fogom mert olyan hasmenést kaptam tőle...
2020. okt. 3. 21:44
10/10 anonim válasza:
Mindig mondom, hogy nah többet nem veszek ott, dehát az közel van.
Most ez komoly? Rosszul vagy, de közel van ezért veszed? Van baj.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!