A kolbász meg tud romolni úgy hogy sokat van a hűtőben?
Figyelt kérdés
olyan 3 perce jöttem rá hogy a hűtőben van sok kolbász és meg akartam enni :) De van rajta valami fehér cucc.. az most a papír rakadt rá egy kicsit és az van rajta? vagy mi az? A válaszokat előre is köszi :32020. szept. 15. 16:19
11/11 anonim válasza:
Kicsapódott rajta a só. Mi is tartunk kolbászt a hűtőben, jó sokáig megvan és előbb szárad ki mint, hogy penészes lenne.
Sőt, nálunk a hűtőben még sosem penészedett meg a kolbász, pedig van olyan kolbászunk ami már legalább fél éve a hűtőben van. Kiszáradni szokott. A kiszáradt kolbászt meg rakott krumpliba, paprikás krumpliba, bablevesbe, lecsóba, rántottába tesszük bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!