Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » SPAR-ban vagy Penny-ben...

SPAR-ban vagy Penny-ben olcsóbb bevásárolni, úgy általánosságban? (főként kajára gondolok)

Figyelt kérdés

2020. szept. 15. 09:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%
A Pennynek amúgy már évek óta van olyan sajátmárkás prémium termékcsaládja, ami pl. a CBA-nak is. A választék szerintem elég nagy, én legalábbis szinte mindent megkapok ott. Érdekes, hogy valaki szerint a SPARnak van a legcsodásabb pékárú felhozatala, mert szerintem meg náluk a legrosszabb. A LIDL, ALDI, Penny közül mindé jó, és szerintem egyformák is minőségben. A felvágottaikkal sem érzem, hogy akkora gond lenne, mint ahogy írják , valami nekem se jön be onnan, de a legrosszabb húsárú, amit vettem, az LIDLös húst alig tartalmazó mócsingos, rosszízű vagdaltszerűség és töltött ulykaérme volt. De vannak tök jó húsételek a LIDL-nél is, meg a Pennyinél is. Szokás a Pennyt fújolni, nem tudom, miért. Én szökőévente teszem be a lábam a SPARBa, mert rettenet drága, pofátlanul túlárazzák a termékeik nagy részét, ehhez képest pedig a pékárújuk nem túl jó minőségű. Múltkor vettem a SPAR húspultjánál náluk készéült burgonyakrokettet és pár falat sültet, legomobltak rólam 1500 ft-ot. Egy pici kis burgonyakrokett náluk 300 ft. Nevetséges. A Penny egyáltalán nem üt el a hiperektől minőségben, csak szeretik rásütni ezt a bélyeget, mert a bevásárlás összességében ott a legolcsóbb, kb. 30%-át meg tudom takaritani igy a konyhapénznek. DOlgoztam már élelmiszerüzemben, mióta saját szememmel is láttam, mi hogy készül, pláne feleslegesnek érzem több pénzt fizetni a kajáért. A brandet fizetjük meg 90%-ban, nem a minőséget. A Spar pofátlanul túlárazott.
2020. szept. 19. 07:34
 12/22 anonim ***** válasza:
2020. szept. 19. 07:42
 13/22 anonim ***** válasza:
41%
Igen, kedves Penny Sales assistant, a Penny olcsóbb, a kérdés erre is vonatkozott, ebben nem volt vita, hogy a spar kb 3x drágább :) de ennyi ember nem tévedhet, a pennyben csak lezengenek az emberek, mindenhol máshol meg tömeg van.
2020. szept. 19. 07:43
 14/22 anonim ***** válasza:
63%
Nem vagyok Penny sales assistant. Egyébként láttam már olyan kérdést is ,ahol a többség szerette a Pennyt. A gakorin azt tapasztalom, amit az első kommentelő reagál, azt kántálják többen is még utána, egyfajta csordaszellem ez. A Pennyben egyáltalán nme lézengenek amúgy, én mindig hosszú sort állok ott ki, mire a kasszához érek. "Ennyi ember nem tévedhet" : csordaszellem. Nem vagyok Penny sales assistant, de totálisan nincs ekkora különbség minőségben a hiperek között, mint ahogy lefestitek. Dolgoztam élelmiszeriparban, láttam én saját szememmel is, mi hogy készül...
2020. szept. 19. 07:48
 15/22 anonim ***** válasza:
79%
Ja, konkrétan két termék most ezembe is jutott, amit soha nme vennék meg, mert dolgoztam a két cégnél diákmunkán : Pizza D'oro pizza és hajdúsági Sütödék péktermékei (pl. Vitajó kenyér). Mindegyiket árulják a SPA-ban.
2020. szept. 19. 07:59
 16/22 anonim ***** válasza:
62%

Ez nem a Penny fújolása volt, hanem tények. Más célcsoport, más stratégia, ennyi.

Feljebb írtad, hogy a Sparnak nem a legrosszabb a pékáru felhozatala. Én ezt elfogadom, hogy te így gondolod, de azért szerintem te is érzed, hogy ez erősen ferdítés. A Pennyben kapsz kenyeret, zsemlét, kiflit, maximum(!) 3-féle fánkot, néha szoktam látni kitéve muffinokat is és őőő... ennyi? A Sparban fel sem tudom sorolni, hogy mennyi-féle pékáru van a polcokon és mind friss, mert van annyi vásárlójuk, hogy folyamatosan viszik napközben, még a kisebb üzleteikben is. Nyilván ez a különbség mind abból ered, hogy a Penny az alsóbb réteget célozza, akik nem tudnak heti 20e-eket otthagyni a boltban nagybevásárlás okán, de azt látni kell, hogy ez negatív hatással van a termékválasztékukra is.

2020. szept. 19. 16:33
 17/22 anonim ***** válasza:
71%

nem tudom, miról beszélsz, de abban a Penny, amibe én járok, mindig van egy csomó féle friss péksüti. Nem ,nem azt irtam, hogy a Sparnak nem a legrossszabb, hanem épp azt, hogy a legrosszabb a pékádú kinálata. Náluk sokkal több az előrecsomagolt mű péktermék is, mint máshol. legalábbis abban a Sparban, amibe énjárok. A sütöde pedig, ahol dolgoztam, és nem vennék tőlük semmit, pl. csak a Sparba szállit az általam ismert hiperek közül .én semennyire nem érzem a szavaimat ferditésnek, nekem ez a véleményem, amiket a saját tapasztalataimra alapozok. Ha bemegyek egy Pennybe vagy akár egy Lidlbe, Aldiba, ha ügyes vagyok ,viszonylag sok jó terméket tudok venni egész jó áron. A Sparban a gatyámat is ott kéne hagynom. Náluk a felvágott kinálat is olyan, hogy tele vannak miniatűr 10 dekás felvágottakkal eszméleten áron, amiből egy reggeli sem jön ki a családnak. Ebből a pénzből a Pennyben veszek egy kisebb rúd olcsóbb szalámit, amiben még mindig sokkal több a hús, mint a felvágottban, finomabb, kiadósabb mennyiség és olcsóbb..

A Sparnak a sütijeit se szeretem, szintén túlárazottak, nem cserélik elég gyakran, napokig állnak a pultban.

Én nem szoktam olyan hűdesok FRISS pékárút látni a Sparban amúgy,bár lehet, ez attól is függ, ki melyik Sparba (pennybe, Lidl-be, Aldiba--stb) jár), mert mnit ahogy irtam átlagban ott látom a legtöbb előrecsomagolt tartósitott pékterméket.

2020. szept. 19. 22:57
 18/22 anonim ***** válasza:
29%

Akkor ezek szerint nagy különbség van felétek, mert nálunk és ahol még megfordultam nem ez volt a helyzet. Én nem az előrecsomagolt pékárukról beszéltem, hanem amit frissen le lehet venni a polcról. A csomagolt pékáruk egy másik kategória.

A többire reagálva: Márkás termékek árszabása többnyire fix, ha a Penny is árulna ilyet, akkor ugyanolyan drága bolt lenne. Neked megfelel az olcsó szalámi, nekem viszont nem, mert jobban szeretem a Pick-et.

2020. szept. 19. 23:02
 19/22 anonim ***** válasza:
79%
Vagy hogy más pédlát említsek : a SÁGA füstli virslik 10 db-os csomagban minden üzmletben, ahol járok, 650-800 ft-ba kerülnek. A Pennyben UGYANEZT a terméket , csak más gyártótól (Dárdás füstli virsli, 10db-os) 350-400 ft-os áron megkapom. Vannak nagyon jó árban szalámik is ánluk, szóval épp hogy jobb minsőságű húskészitményt kapok olcsóbban és nagyobb kiszerelésben, mintha egy SPARban vennék 80 grammos mütyür kis felvágottakag 500 ft-ért. Az édességek, csokik, cukorkák is a Pennyben al legolcsóbbak és nagyon finomak.
2020. szept. 19. 23:04
 20/22 anonim ***** válasza:
44%
Van a Pennyben is amúgy PICk szalámi. Két hete le is volt árazva, bár nem vettem.
2020. szept. 19. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!