SPAR-ban vagy Penny-ben olcsóbb bevásárolni, úgy általánosságban? (főként kajára gondolok)
Ez nem a Penny fújolása volt, hanem tények. Más célcsoport, más stratégia, ennyi.
Feljebb írtad, hogy a Sparnak nem a legrosszabb a pékáru felhozatala. Én ezt elfogadom, hogy te így gondolod, de azért szerintem te is érzed, hogy ez erősen ferdítés. A Pennyben kapsz kenyeret, zsemlét, kiflit, maximum(!) 3-féle fánkot, néha szoktam látni kitéve muffinokat is és őőő... ennyi? A Sparban fel sem tudom sorolni, hogy mennyi-féle pékáru van a polcokon és mind friss, mert van annyi vásárlójuk, hogy folyamatosan viszik napközben, még a kisebb üzleteikben is. Nyilván ez a különbség mind abból ered, hogy a Penny az alsóbb réteget célozza, akik nem tudnak heti 20e-eket otthagyni a boltban nagybevásárlás okán, de azt látni kell, hogy ez negatív hatással van a termékválasztékukra is.
nem tudom, miról beszélsz, de abban a Penny, amibe én járok, mindig van egy csomó féle friss péksüti. Nem ,nem azt irtam, hogy a Sparnak nem a legrossszabb, hanem épp azt, hogy a legrosszabb a pékádú kinálata. Náluk sokkal több az előrecsomagolt mű péktermék is, mint máshol. legalábbis abban a Sparban, amibe énjárok. A sütöde pedig, ahol dolgoztam, és nem vennék tőlük semmit, pl. csak a Sparba szállit az általam ismert hiperek közül .én semennyire nem érzem a szavaimat ferditésnek, nekem ez a véleményem, amiket a saját tapasztalataimra alapozok. Ha bemegyek egy Pennybe vagy akár egy Lidlbe, Aldiba, ha ügyes vagyok ,viszonylag sok jó terméket tudok venni egész jó áron. A Sparban a gatyámat is ott kéne hagynom. Náluk a felvágott kinálat is olyan, hogy tele vannak miniatűr 10 dekás felvágottakkal eszméleten áron, amiből egy reggeli sem jön ki a családnak. Ebből a pénzből a Pennyben veszek egy kisebb rúd olcsóbb szalámit, amiben még mindig sokkal több a hús, mint a felvágottban, finomabb, kiadósabb mennyiség és olcsóbb..
A Sparnak a sütijeit se szeretem, szintén túlárazottak, nem cserélik elég gyakran, napokig állnak a pultban.
Én nem szoktam olyan hűdesok FRISS pékárút látni a Sparban amúgy,bár lehet, ez attól is függ, ki melyik Sparba (pennybe, Lidl-be, Aldiba--stb) jár), mert mnit ahogy irtam átlagban ott látom a legtöbb előrecsomagolt tartósitott pékterméket.
Akkor ezek szerint nagy különbség van felétek, mert nálunk és ahol még megfordultam nem ez volt a helyzet. Én nem az előrecsomagolt pékárukról beszéltem, hanem amit frissen le lehet venni a polcról. A csomagolt pékáruk egy másik kategória.
A többire reagálva: Márkás termékek árszabása többnyire fix, ha a Penny is árulna ilyet, akkor ugyanolyan drága bolt lenne. Neked megfelel az olcsó szalámi, nekem viszont nem, mert jobban szeretem a Pick-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!