Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » SPAR-ban vagy Penny-ben...

SPAR-ban vagy Penny-ben olcsóbb bevásárolni, úgy általánosságban? (főként kajára gondolok)

Figyelt kérdés

2020. szept. 15. 09:24
A kérdező szavazást indított:
SPAR
Penny
48 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
87%
Egyértelműen a penny, viszont ez meglátszik az áru minőségén is.
2020. szept. 15. 09:29
 2/22 anonim ***** válasza:
34%

Hogy lehet ilyen kérdést feltenni?

Mintha megkérdeznéd, hogy a jég a hidegebb vagy a forró víz...

2020. szept. 15. 09:58
 3/22 anonim ***** válasza:
83%

Csatlakozom az #1-hez.

Tény,hogy 10.000 Ftból tele lehet rakni a kocsit,viszont ez meg is látszik az áruk minőségén.

2020. szept. 15. 10:07
 4/22 A kérdező kommentje:

#1 jobb vagy rosszabb minőségű?

#2 Úgy, hogy én még ott nem vásároltam, csak egyszer szóba jött a téma barátok között és érdekel más embereknek is a véleménye

5/22 anonim ***** válasza:
84%
Tehát hiába olcsóbb,attól még nem jobb,sőt...
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Az első egyértelműen arra gondolt,hogy rosszabb minőségű.

(Nem az első vagyok.)

2020. szept. 15. 10:10
 7/22 anonim ***** válasza:
95%

1-es vagyok, igen, a penny sajnos rosszabb, erre gondoltam :)

Kicsit bővebben kifejtve: a sparnak szinte minden saját márkás terméke és friss áruja a jó és kiváló minőség között van, kevés kivételt tudnék mondani. A zöldség-gyümölcsök, tejtermékek, felvágottak egytől egyig nagyon jók, a pékáru meg sztem kiemelkedő, még a lidl-aldinal is jobb sztem. A pennyben a zöldség-gyümölcs, tejtermék még egész jó, de pl sztem a felvágottak botrányosan szarok, legalábbis én még jót nem vettem soha. Pekáruból nagyon gyér a választék és kb tesco minőség, fújtatott, mű, finomított lisztes vackok vannak túlsúlyban, az egészségesebb cuccokat nagyítóval kell keresni. A penny olyan termékek akciójában erős, ami máshol is elérhető, pl. én már csak kavekapszulaert járok oda, mert sokkal jobb akciót adnak, mint más boltok. De a napi élelmiszert soha nem ott veszem.

2020. szept. 15. 10:25
 8/22 anonim ***** válasza:
61%
Magyarországi penny mind gagyi kinézete van ,választék sem valami nagy .akkor már inkább Spar.
2020. szept. 15. 17:20
 9/22 anonim ***** válasza:
82%
A Penny-ben alig van termékválaszték, amiből van, az is olyan, hogy vagy a gagyit veszed meg vagy a mellé kirakott nonamet. Kicsit a 100 forintos üzletek jutnak róla eszembe, csak nagyban. Van néhány jó saját márkás termékük, ennyi, de rendes nagybevásárlást nem lehet a Penny-ben csinálni.
2020. szept. 15. 23:54
 10/22 anonim ***** válasza:
55%
Én a pennyből egyedül a Purissima üdítőket szeretem.
2020. szept. 16. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!