Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Dolce Gusto kompatibilis...

Dolce Gusto kompatibilis kapszulákat kik és hol gyártják, hogy mindenhol van?

Figyelt kérdés

Mint minden más termékből, itt sincs nyilván külön gyár erre. Most akkor 1 gyár gyártja a Tesco saját márkást, a Lidl saját márkást, ami különben a lila pl. tök finom, aztán van Penny, Auchan is, meg lépten-nyomon látom, hogy minden üzletláncnál van Dolce Gusto kompatibilis 1100 Ft körül.

Szerintetek melyik a minőségi? Vagy mind rossz? Nem költenék egy vagyont tesztelgetésre.

2020. szept. 4. 15:32
 1/4 A kérdező kommentje:
Senki nem tudja a választ?
2020. szept. 5. 17:49
 2/4 anonim válasza:

Hát szerintem.....

Hülye a kérdés!

Am. Vegyé instantat, ahoz még kávégép sem kell, csak forró víz azt csá!

2020. szept. 9. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten élvezem, hogy ennyi féle van és mindig másfajtát veszek. Nekem az Aldisak annyira nem jöttek be, bár nem rossz. De kínai boltokban sokszor annyiért lehet venni, (1100-1200 körül) mint ezek a saját márkásak és azért ízben szerintem azok a legjobbak. Nem tudom, hol gyártják őket , lehet, hogy ugyanott. De attól még a kávé az lehet másfajta, mert eddig én rengeteg fajtát próbáltam és a Cappuccinot leszámítva mindnek más íze volt.
2020. szept. 29. 08:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mármint eredeti Dolce Gusto kapszulát lehet venni a kínai boltban olcsóbban.
2020. szept. 29. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!