Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ha karanténba kerülnél (tudom,...

Ha karanténba kerülnél (tudom,inkább kijárási korlátozás,és múltkor is lehetett menni boltba),mi lenne két hétig a hűtődben,mélyhűtődben,spejzedben?

Figyelt kérdés
Egyedüllálók válasza érdekelne.

2020. szept. 2. 08:32
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Igen de előtte egyik válaszoló írt az önkormányzatról,és jó lenne,ha lezárnánk ezt a vonalat.

A többieknek köszönöm az értelmes hozzászólást,mindenkinek ment a zöld.:)

2020. szept. 2. 14:37
 22/26 anonim ***** válasza:
16%
Hagyjuk már ezt az önkormányzatosdit. Tök jó lenne a kérdés elméleti vonalon, ha mindenki meg tudná válaszolni rendesen. Vegyétek úgy, hogy pl. zombitámadás esetén ha be kellene zárkózni, akkor miket cuccolnátok be otthonra! Tekintsétek a kérdést egy játéknak és a fantáziátokat mozgassátok meg, okoskodás helyett!
2020. szept. 2. 15:04
 23/26 anonim ***** válasza:
12%
Van itt néhány (vagy csak egy?) funkcionális analfabéta, aki nemcsak hogy nem képes a kérdésre válaszolni (önkormányzatos válaszoló), de még le is pontozza azokat, akik válaszoltak. No comment. :D
2020. szept. 2. 17:15
 24/26 anonim ***** válasza:
75%
Én nálam van borsó, gomba, kukorica, csicseriborsó konzerv. Üveges tészta szószok, tészták, rizs, hajdina, kuszkusz, bulgur, vöröslencse, sima lencse. Liszt, tojás, zabpehely, zabkása, kávé,tea,fűszerek. A fagyasztóban vegyes zöldség mixek, brokkoli, spenót. Fogok még venni paradicsomszószokat és babkonzervet meg tejet pluszba ha legközelebb boltba megyek. Nem nagy tételekben kell gondolkodni, mindegyik kb egy-egy adag. Ezzel én egy magam bőven el vagyok 2 hétig és ha lecseng a dolog, akkor simán el is fogy. Inkább legyen, minthogy valamiért bezárjanak és a családomat kelljen ugráltatni vagy az önkormányzatnak legyek kiszolgáltatva vagy bármi. A másik, hogy mivel vega vagyok és nem pesten lakom itt rendelni is max pizzát vagy rántott sajtot tudnék mert eddig terjed az éttermekben a vega választék, azon meg 2 hétig sem szeretnék élni. Bár bevallom őszintén, ha nincs vírus, akkor is azt gondolom jó, ha az embernek nem csak a következő boltba menésig van kajája otthon.
2020. szept. 2. 17:47
 25/26 anonim ***** válasza:
69%

Én is elvagyok legalább 2 hétig abból, ami eleve van itthon. Annyi, hogy kínosan ügyelünk arra, hogy ami fogy, azt rögtön pótoljuk.

- tartós tej, növényi "tej"

- sajt (nagyobbacskát szoktunk venni), margarin, tejföl, natúr joghurt, növényi "tejszín"

- szalámi

- kenyér (szeletelve, mélyhűtve), crispbread

- hüvelyesek: száraz, konzerv és mirelit formátumban

- tofu (mélyhűtve)

- elállós zöldségek: krumpli, káposzta, hagyma, fokhagyma, sütőtök (kertből)

- paradicsom (konzerv, lé, utóbbi házi)

- savanyúság (házi)

- rengeteg fűszer

- kertben van még cékla, paprika, paradicsom, leveles kel, tök, póré, hagyma, zöldbab, zöldfűszerek

- liszt, cukor, só, olaj, ecet, szárított élesztő

- tészta, rizs

- kávé, tea

- macskakaja, halkaja, növénytáp

- jövőre is elég zöldségmag (azt is pánikfelvásárolták, úgyhogy vettem, amikor hozzá lehetett jutni)

2020. szept. 2. 18:36
 26/26 anonim ***** válasza:
Annyiban szerencsés a helyzetem, hogy boltos, hentes, zöldségtermelő és tüzépes is van a haveri körben. Kb bármit ki tudnék hozatni házhoz szerencsére.
2020. szept. 4. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!