Mitől ragad össze a chiamag?
Figyelt kérdés
Nem járt le a szavatossága, nincs rossz szaga vagy illata és régóta eszem chiát rendszeresen és oké, h néha itt-ott egy-két szem össze szokott ragadni áztatás után, de a mostani adagban egy csomó szem nagyobb csoportokban tapad össze - miért...? Szárazon szerintem nem... Vajon miért...?2020. aug. 25. 20:10
1/6 anonim válasza:
Sztem vmi nedvesség érhette, a csomagolásán nincs esetleg hiba?
2/6 A kérdező kommentje:
Zacskóban vettem, rögtön befőttes üvegbe tettem át - így hogy érhette nedvesség...? Persze mit lehet tudni + persze, hogy nedvesség érte, hiszen a pancsiban ragad össze, csak akkor, amikor beáztatom...
2020. aug. 25. 20:30
4/6 A kérdező kommentje:
Alapból vízbe kell tenni vagy vizet tenni rá, tehát értelemszerűen vízben van, csak épp máskor meg a nagy része ennek is nem ragad össze, mégis sok mag nagy gócban úszkál, ezt nem értem, hogy miért, amikor máskor meg nem...
2020. aug. 25. 23:30
5/6 anonim válasza:
úgy értem tárolás közben kaphatott vizet
6/6 A kérdező kommentje:
Oké, sejtettem, de azt sem hiszem, mert pont ezért tettem át a zacskót befőttes üvegbe, mert az jobban zár, mint a felvágott zacskó becsipeszelve...
Közben persze lehet, hogy netán valamikor nedves, netán frissen mosott kanállal nyúltam bele, tán ezért...? Az mondjuk lehet...
2020. aug. 25. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!