Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hol lehet kapni gomba fűszert?...

Hol lehet kapni gomba fűszert? Sehol nem találok. Mindenféle fűszer van, gombás miért nincs?

Figyelt kérdés
Néztem már mindenhol:Lidl, Penny, Interspar,Tesco, CBA, Coop... egyszerűen sehol nincs! Hol veszitek?

2020. aug. 23. 10:18
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Szárított gomba por kell neked szerintem, olyat kapni.
2020. aug. 23. 10:24
 2/6 anonim ***** válasza:
83%

A Tescoban árulnak, a Spárban nem tudom.

A pennyben 100% nincs, ott alap dolgokat lehet venni, ilyen különlegesebb dolgok nem nagyon vannak. CBA, Coop szintén ugyanez.

2020. aug. 23. 10:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor többször megnézem ott, lehet csak kifogyott. Millió féle fűszer van, csak ez nincs. Halasat is tudtam venni, pedig az sem volt egy ideig. Mondjuk, ez egy 60.ezres város, nem nagy.
2020. aug. 23. 10:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

3 A Tescoban sokszor jártam úgy, hogy kerestem olyasmit, ami a Tesco weboldalán van és nem találtam. Olyankor megkérdeztem ottani dolgozókat, mindig mondják, hogy ha épp elfogyott, szokott lenni, csak egy ideig most nem kapnak stb.

Szóval kérdezz meg ott valakit.

Ha sürgős akkor a neten tudsz rendelni bármikor.

2020. aug. 23. 10:55
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
Ilyet még nem láttam én se sehol, de szárított gomba port bio boltban már vettem. Olyat is lehet csinálni, hogy az általad kiválasztott szárított gombát ledarálod (pl. kávédarálón), és bekevered sóval, vagy egyéb fűszerekkel.
2020. aug. 23. 11:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, jó a szárított is, köszi a tippet mindenkinek. Ez eszembe se jutott.
2020. aug. 23. 11:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!