Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ha lekvár a nagyon forró...

Ha lekvár a nagyon forró szobában volt, kb 30 fokban, és folyós lett a bontatlan üvegben, akkor utána még meg szabad enni?

Figyelt kérdés

Vagy ilyenkor tönkrement?


Pontosabban részben folyós, de sokkal hígabb mint előtte volt amikor megvettem.



2020. aug. 15. 21:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól függ, meddig volt a forró szobában? Pár órát, vagy 2 hónapot?
2020. aug. 15. 22:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
2 hetet.
2020. aug. 15. 22:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Vissza kell hűteni. Felbontás után meg kell kóstolni. Alapvetően, ha nem penészes, valószinűleg jó.
2020. aug. 17. 14:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!