Ha lekvár a nagyon forró szobában volt, kb 30 fokban, és folyós lett a bontatlan üvegben, akkor utána még meg szabad enni?
Figyelt kérdés
Vagy ilyenkor tönkrement?
Pontosabban részben folyós, de sokkal hígabb mint előtte volt amikor megvettem.
2020. aug. 15. 21:18
1/3 anonim válasza:
Attól függ, meddig volt a forró szobában? Pár órát, vagy 2 hónapot?
2/3 A kérdező kommentje:
2 hetet.
2020. aug. 15. 22:47
3/3 anonim válasza:
Vissza kell hűteni. Felbontás után meg kell kóstolni. Alapvetően, ha nem penészes, valószinűleg jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!