Van olyan szalámi, amiben nincsen csont?
Figyelt kérdés
Olyan undorító, hogy ennék jóízűen, erre majdnem mindig csontra harapok, még a sonka szalámiban is. El tudnám hányni magam.2020. aug. 12. 12:09
1/11 anonim válasza:
???
Mire gondolsz??? Én még életemben nem haraptam csontra.
2/11 anonim válasza:
Szerintem te veszel rossz fajta szalámit, vagy rossz helyen. Én még életemben egyszer sem találtam csontot a szalámikban, pedig nem vagyok igazán fiatal.
3/11 anonim válasza:
Normálisat vegyél, csak a gagyi legolcsóbb szarokban van mócsing meg csont.
4/11 anonim válasza:
Én sem találkoztam soha ilyennel. Milyen gyártó termékeit eszed?
5/11 anonim válasza:
Mi az a sonka szalámi? A sonka a csirkemell/pulykamell sonka, a sovány. A szalámi a kolbászra hasonlító, vékony, szeletelt. A parizer/párizsi pedig a baromfiból készült, vastagabb, pl tavaszi/zala.
Csont pedig nincs benne, legfeljebb porc, és az is csak a nagyon olcsókban, amibe mindent beledarálnak, minőségi termékekben nem gyakran fordul elő.
8/11 anonim válasza:
Soha életemben nem találkoztam ilyennel - pedig én világ életemben nagyon finnyás voltam a húsra, emlékeznék ha lett volna ilyen élményem.
9/11 A kérdező kommentje:
Spar, Tesco, vagy akármilyen kisboltban.
2020. aug. 12. 14:11
10/11 anonim válasza:
5, a parizer nem csak baromfiból készül, én speciel a borjúpárizsit kerülöm is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!