A gyümölcsök szerintetek is drágák?
Figyelt kérdés
Mindíg mondják az egészséges életmód mennyire fontos,de szerintetek is sokba kerül?2020. júl. 17. 11:05
21/32 anonim válasza:
idén nem meglepő, ami nem fagyott le azt a jégeső vitte el. nagy lett a kereslet, mert nincs elég, és ez felnyomta az árakat. nincs ebben semmi meglepő, ez így működik
22/32 anonim válasza:
ja igen, #16 az almával példálózni felesleges, szezonon kívül természetesen drágább mint szezonban. majd meglátjuk, hogy szezonban hogy alakul
23/32 anonim válasza:
Én kérdeztem az almát: a 4 évesem azt eszi, nem tudja, h szezonon kívül van... Egyébként tavaly ilyenkor is fele ennyibe került.
Nektarint stb ritkán eszünk, itt a meggy végig 1000/kg volt, a cseresznye 1000-2400 között.
24/32 anonim válasza:
23: nem tudom, hol laktok, de idén annyi cseresznye volt, hogy ingyen se kellett...
Nálunk fenn maradt a fán kb. a kétharmada! Mert az ismerősöknél is rengeteg termett. És ez Budán van, nem az ország külső szegletén!
25/32 anonim válasza:
@24: Hajdú-Bihar, írtam is.
Nekünk meggyfa van még őszibarack, de mindkettőt leverte a jég.
26/32 anonim válasza:
17, hát, ezt mondom én is :( (14 voltam). Brutál a zeg piac.
27/32 anonim válasza:
adj mást a 4 évesnek ha az alma túl drága. generációk nőttek fel szezonális gyümölcsökön, zöldségeken, nem sérült a lelke senkinek
28/32 anonim válasza:
Itt ott rohad le a sok gyümölcs. Sok helyen ingyen leszedheted. Szilva meggy cseresznye. Jó oké meló van vele, de mi szoktunk elrakni befőttet meg főzünk lekvárt is és így minimális pénzből megvan.
29/32 anonim válasza:
@27, kap mást is, de megveszem neki az almát is. Akkor is, ha drága. Mi van ma, front, hogy egyesek itt élik ki magukat?
30/32 anonim válasza:
Most jövök a piacról (Bp. XI. kerület)
Sárgabarack: 4 - 700 ft között (van persze extra ezer fölött is, a kofánál)
Szilva: 4-500 ft
Nektarin: 4 - 700 ft (nagyságtól függően)
Őszibarack: u.az mint a nektarin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!