Én ilyet még nem is hallottam. Feleségem papírtörlővel, végigtörli őket. szerintem ez környezetszennyezés.
2020. júl. 15. 09:20
1/10 anonim válasza:
Szerintem megnem szeretné ha hamarabb romlana meg a zöldség. Ha meg nem tetszik akkor mond meg neki.
2020. júl. 15. 09:26
2/10 anonim válasza:
Én nem törölgetem, ha főzés előtt mosom meg.
Ha viszont megveszem, de nem használom fel azonnal, hanem mondjuk lefagyasztom, akkor előtte én is igyekszem szárazra törölni.
2020. júl. 15. 09:29
3/10 anonim válasza:
Nem, hanem meg kell mosni törlés előtt.
2020. júl. 15. 09:35
4/10 anonim válasza:
Meglehet törölni tiszta konyharuhával is. Probléma megoldva.
2020. júl. 15. 09:37
5/10 anonim válasza:
Ha utána a levesbe kockázom, akkor nem törlöm meg. De pl egy almát meg szoktam törölgetni, hogy ne csöpögjön a víz az ölembe, amíg eszem. De a törlőt megtartom, és utána a számat-kezemet is megtörlöm vele.
2020. júl. 15. 09:50
6/10 anonim válasza:
Én meg szoktam törölni, de egy tiszta konyharuhával. Nem értem minek ehhez az eldobható papírtörlő.
2020. júl. 15. 10:14
7/10 anonim válasza:
Én is úgy csinálom, ahogy a kettes
2020. júl. 15. 10:22
8/10 anonim válasza:
Igen, megtörlöm, mivel nem szeretek úgy főzni, hogy minden úszik a vízben. Vágni, szeletelni, meg nem is biztonságos úgy, mivel csúszik, ami vizes, vagy vizes lesz a kezem és csúszik a késen.
2020. júl. 15. 10:47
9/10 anonim válasza:
Eszembe nem jutna! Tájékoztatok mindenkit, hogy nem úszik és nem csúszik! Még egyben van a kezem.
2020. júl. 15. 11:26
10/10 Mansour válasza:
Igen, pocséklás ilyesmire papírtörlőt használni. Ha megmosod és lerázod a mosogató felett, nem lesz rajta annyi víz, hogy megcsúszhatna tőle a kezed. Vannak mondjuk csúszós zöldségek, pl. a főzőtök, az tényleg veszélyes lehet ilyen szempontból, de mosás nélkül is az.
Egyetlen eset, amit el tudok képzelni, hogy szükséges lehet a szárazra törlés az az, ha olajban akarjuk sütni a zöldséget. De én mondjuk ilyenkor sem törölném, hanem felvágnám és otthagynám 10-15 percre, azalatt magától is megszárad. Azalatt meg csinálnék valami más kaját, mert a sült zöldséggel nem lehet jóllakni. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!