A Lidl-ben vásárolt jégkrém finomabb?
Figyelt kérdés
Vettem a Lidl-ben a múlt héten 6 db-os kiszerelésű mandulás jégkrémet (Gelatelli Almond a neve). Tegnap vettem egy mandulás Magnumot a Tesco-ban és hazafelé jövet megettem. Hááát.. mit ne mondjak, a Lidl-s szerintem sokkal finomabb, ja és lényegesen olcsóbb is. Ti is kóstoltátok már? Mi a véleményetek?2020. júl. 11. 17:09
1/14 anonim válasza:
Nekem nem ízlenek a Lidl jégkrémek. Régebben volt egy nagyon egyszerű, vanília, csoki bevonat, kis pálcikás. Az jó volt. A többi olcsó utánzat.
2/14 anonim válasza:
A Magnum jégkrémek szintje egy kalap sz@réval egyenértékű, emellett drágák és a méreteik sem olyan nagyok. Szerintem jobban jársz ha a Lidl-eset veszed továbbra is.
3/14 anonim válasza:
Ja, és nem a Magnumot védem. Az se a legjobb. Főleg, mióta változott a recept.
4/14 anonim válasza:
Nekem a Lidl-és nem jön be. Ha ez a 2 választás van csak akkor inkább a Magnum.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, észrevettem, régen sokkal finomabb volt a Magnum, nem értem, minek változtatnak meg mindent. Ma már semmi nem olyan, mint régen, gyerekkoromban. Marad továbbra is a Lidl-s "magnum". :-D
2020. júl. 11. 17:42
6/14 anonim válasza:
Én Lidl jégkrémjeit pálcikást nem szeretem olyan egyén izüek.legalábis amit Magyarországon lehet kapni és még kicsi is választék pálcikásbol.
7/14 anonim válasza:
De a dobozos jégkrémjeik finomak tudnak lenni.
8/14 anonim válasza:
nem veletlen fogy el ott mindig, a legjobb ár-erték arányban. Már évek óta nem nem ettem magnumot, mert sajnálom rá az 500 forintot, abból a lidl-be kb. 3-4-et veszek. De ami olcsó, az nem feltétlen rosszabb minőség. Lsd kania majonéz-univer majonéz, amit mi gyártunk, ugyanaz a minőség, a miénk mégis 2x annyi
9/14 anonim válasza:
Hát szerintem meg a dobozos és a pálcikás Gelatelli is finom ennyiért. (Nem veszek 600-650-ért Magnumot.)
10/14 anonim válasza:
Ízlés kérdése. Ezen vitatkozni felesleges. Egyiknek ez ízlik, másiknak az.
Mentolos magnum nincs is magyar forgalomban pl. Lidli jégkrémek között vannak jók és olcsóbbak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!