A cseresznyében lévő kukac cseresznyeízű?
#10 És akkor hogyan kapnék használható választ a kérdésemre szerinted? 10+ év alatt 3000+ választ írtam már az oldalon, mégsem gyanakszom a kérdezőkre, hanem igyekszem feltételezések nélkül a feltett kérdésre válaszolni. De azon mindig megrökönyödöm, hogy sokaknak ez mennyire nem megy, ehelyett bulvárlap oknyomozó riporterét megszégyenítve magyaráznak bele kérdésekbe ártó vagy megtévesztő szándékot, ugratást stb.
#7 De ha az az egy példány mástól nyerte az ízét és addig megettél száz kukacosat anélkül, hogy észrevetted volna?
Szerintem az a kukac, ami cseresznyében van, olyan pici, hogy nincs íze. Legalábbis az emberi száj számára nem értelmezhető. Ahhoz, hogy ízt érezzünk, a nyelvünk és a szánk különböző részeivel kell érintkeznie az ételnek. Viszont ez a kukac olyan apró, hogy szerintem a szánk nem érezné. Plusz a cseresznye elnyomja az ízét, állagàt is.
Az már más kérdés, hogyha a cseresznye eleve romlott, régóta benne van a kukac, akkor rossz íze van, de akkor sem a kukac miatt, hanem mert rossz a cseresznye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!