Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A disznóhús mely részeit...

A disznóhús mely részeit szokás ledarálni?

Figyelt kérdés
2020. jún. 3. 17:40
 1/4 anonim válasza:
100%

Lapocka, comb

Lehet még mást is mi ezeket szoktuk

2020. jún. 3. 17:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Mit szoktak még?
2020. jún. 3. 18:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen bármit, dagadót, csülköt akár; de az értékesebb részeket tarját, karajt, szűzpecsenyét nem szokás.
2020. jún. 3. 19:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Töltött káposztához a dagadó a legjobb.
2020. jún. 3. 19:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!