Mennyire szeretitek az After Eight-es csokit a Nestle től?
Egyszer ettem, borzalmas. Tényleg olyan, mintha csokit ennék fogkrémmel.
2020. máj. 24. 18:18
Szeretem. 😋 Tudják is rólam, úgyhogy szoktam ajándékba kapni.
2020. máj. 24. 19:06
Borzalmas. Ebből akarsz üzletet gyártani?
2020. máj. 24. 19:14
A környezetemben szinte mindenki szereti, engem viszont a hideg ráz tőle. Egyszer kíváncsiságból kóstoltam meg (sok-sok éve), másodjára már csak azért, hogy csak nem lehet annyira rossz, mint ahogy emlékeztem rá... Pedig de. :D Soha többet nem kívánok kísérletezni vele.
2020. máj. 24. 19:57
15/22 A kérdező kommentje:
#13. Így a szavazás alapján 30-40 % szívesen enne(legalábbis így látom) szerintem belőle. Rendkívül olcsón betudnám szerezni és a piaci ár (ebayen nézve) nagyából a feléért tudnám tovább adni. Ha így nézzük akkor megérős lenne. Az olcsó beszerzésem nagyon jó lenne nekem és a vevők meg az árral elégedettek lennének.
Én azért csinálnám hogy ne csak profitott, hanem "megbízható eladó" lehessek. Ehhez pedig elengedhetettlen része lenne a felmérés miszerint mennyi rá a kereslet. Mert ha ilyen 5-10 % lenne, akkor keresnék valami mást.
16/22 A kérdező kommentje:
Hiszen lehet hogy jó lenne nekik, de azért én se akarok hoppon maradni teljesen.
Ez így viszont csalóka, nem arra kapsz választ amit tudni akarsz. Én például szeretem az After Eightet, szoktam is néha venni ha pont elmegyek mellette a boltban és megkívánom, viszont ebay-dől nem rendelnék féláron egy ismeretlentől. Annyira nekem nem drága hogy egy doboz árának a fele hatalmas spórolásnak számítson ami miatt megéri a kockázat, a szállítási költség és a várakozás, akkora tételben pedig nem fogyasztom hogy a féláron vásárlás jelentős megtakarítással járjon.
2020. máj. 24. 22:22
2020. máj. 25. 16:26
Igen, Kérdező, én is osztom a 17. válaszoló véleményét. Ha piackutatást akarsz végezni, akkor úgy kellett volna kérdezni.
Én is írtam, hogy szeretem, de biztos nem állnék neki ismeretlen forrásból netről csokit rendelgetni...
2020. máj. 25. 16:30
20/22 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm szépen a válaszokat. Mindenkinek ment kívétel nélkül a zöld kéz.
Kapcsolódó kérdések: