Szeretitek a milka fehér csokit?
Kis ideje nem ettem már. Nem is kóstoltam még a milkát fehér csokiban. Más fajta fehér csokit ettem! A Milka finom? És a fehércsoki?
Vagy melyik a kedvenc milkátok?
A Milka fehércsoki bűnrossz, pedig imádom a Milkát, és a fehér csokit is szeretem.
Nem tudom, hogy melyik a kedvencem. Talán az a ketto nagyoncsokis:3 (nevet nem tudom)
A nagyon csokis, amire gondolsz szerintem a Triolade (ét-, tej-, és fehércsokis). Na, az valami mennyei CSOKI! :)
Szerintem a fehér Milka is finom.
Nekem az epres a kedvencem a triolade mellett.
Egy édesszájú :)
Minden fehér csokit imádok, a Milkát is imádom, nagyon finom!
A kedvencem a Milkától a fehér csokis és a mogyorós.:)
#1.vagyok
Előző válaszoló (2-es?) ez is egy olyan kérdés, ahol a saját véleményedet írod le. Ha valaki nem ért ezzel egyet, akkor megnyomja a piros kezet. Ne vedd a szívedre! (tőlem mindenki kapott egy zöldet, mert itt mindegyik válasz helyes)
8-asnak: elméletileg úgy kellene pontozni, hogy mennyire vonatkozik a válasz a kérdésre.
De igen, úgy látom, sokan itt úgy nyomkodnak, hogy egyetért vagy nem ért egyet a válasszal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!