A kérdező szavazást indított:
a kedvenc fagyid
a kedvenc csokid
a kedvenc cukorkád
a kedvenc gumicukrod
a kedvenc kekszed
a kedvenc tortád
a kedvenc sütid
a kedvenc pudingod
a kedvenc zseléd (? :'D)
mikor mi
75 szavazat
2/10 A kérdező kommentje:
kedves #1, nem az volt a kérdés, hogy mi a véleményed az édességekről, hanem hogy melyiket szereted legjobban
2020. máj. 19. 16:46
3/10 anonim válasza:
Mikor mi! :)
Mérsékelten eszek édességet mert könnyen hízok,de mindent szeretek amiben sok a cukor. :D
4/10 A kérdező kommentje:
#2 értelmes válasz :) de kérlek a szavazásnál jelöld be
ment a zöldkéz
2020. máj. 19. 17:14
5/10 anonim válasza:
Csoki, 2 kedvencem van.
Jégkrémből 1.
Nem lehet őket mindig kapni, úgyhogy nem kell félni, hogy túl gyakran eszem 😁
És egy fajta torta, de azt is csak egy cukrászdában lehet kapni.
6/10 anonim válasza:
A fagyi, a csoki, a süti, a torta és a puding 😋 Ezek közül. Plusz amiket még nem soroltál fel. Nem lehet választani :D
7/10 anonim válasza:
Mikor mi. A gumicukorért, cukorért nem ugrálok, de azért megtudom enni nagy duzzogva. 😁
Ha muszáj lenne választani, akkor a csoki-fagyi-süti trióra le tudom küzdeni a választást, de annál nem tovább. 😀
8/10 anonim válasza:
Nehéz kérdés elé állítasz, nagyon édesszájú vagyok.
Most a legszívesebben csokis kekszet ennék, de bármikor jöhet bármi édes :D
9/10 anonim válasza:
nálam minden édesség felett áll a chips ... bocsi ,tudom h nem ez volt a kérdés :D de ha nassolni vágyok és elmegyek boltba 10ből 9szer chips a nyerő, amúgy meg a gumicuki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!