Pufi (vagy kuki?), a puffasztott kukorica, pici gyerekeknél gyakran látni, brrrrrr.... a gyerekemnek se vettem soha.
Zizi, és egyéb puffasztott akármik.
A Nutellát én sem értem.
Ropi, perec is felejtős nálam.
Ami még eszembe jut, a papírlappá száradt pirítós szerű akármi. Van belőle mindenféle ízesítés.
2020. jún. 25. 09:21
15/26 anonim válasza:
Utálom az összes fajta chipset, a puffasztott rágcsákat, majdnem minden fajta csokit (kivéve a 75%+ kakaótartalmúakat), minden fajta cukorkát és hasonló édességet. A popcornt szerettem régen, de nagyon fáj tőle a hasam így minimum 8 éve nem ettem és nem hiányzik. A Nutella se jön be, túl édes, a többi csokis vagy mogyorókrémet se szeretem.
Én már csak ilyen unalmas lélek vagyok, aki magokat meg szárított gyümölcsöket nassol :D
2020. jún. 25. 11:10
16/26 anonim válasza:
Szotyi, tökmag, ami érdekes, mert ezeket pucolva, salátában szeretem, de máshogy nem.
2020. jún. 25. 11:17
17/26 anonim válasza:
Nekem ehetetlen minden ánizsos.
Legyen az Negró vagy medvecukor, de még italban az Ouzo is.
2020. jún. 26. 12:46
18/26 anonim válasza:
Földimogyoró zacskózva(bármilyen formában), Smarties, M&M's, Skittles, francia drazsé, gumicukor(nem utálom, de nagyon ritkán kívánom), az ilyen szivacsos édes izék, amik zacskóba vannak a gumicukrok mellett, francia krémes, töpörtyű(ismerek olyat, aki csak úgy nasizza), mazsola, kekszek, sajtos-tejfölös chips, fehér burgonya szirom, sajtos tallér, forgács fánk
2021. máj. 26. 15:14
19/26 anonim válasza:
*hagymás tejfölös akart lenni, valamiért az agyam félreírta
2021. máj. 26. 15:15
20/26 anonim válasza:
Mozis chips, a szagát se bírom. Azon kívül szinte bármi jöhet, bár magamtól sósat nem nagyon veszek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!