Hol szebb a kakaós csiga? Hol lehet szebb, csokisabb kakaós csigát kapni? Tesco, Aldi vagy Lidl?
Figyelt kérdés
#Kakaó, kakaós csiga, Aldi, Lidl, Tesco
2020. máj. 12. 16:20
2/9 anonim válasza:
Nemtudom hol szebb, de az biztos, hogy a Lidl-ben a legcsokisabb!
3/9 anonim válasza:
Nagyjából mindegyiknél ugyanazt kapod : Fornettis mirelit, hogy helyben sütve. Normális minőségűt inkább pékségben, cukrászdában keress
5/9 anonim válasza:
Lidl, az Aldi pékcuccai egyre rosszabbak (szárazak, töltelék nuku), a Tesco meg pont erre állt át a helyben sütöttről.
6/9 anonim válasza:
aldi kicsi de szerintem az csokisabb lidl nagyobb de kevesebb csoki bene.
8/9 anonim válasza:
Nekem a Lidl-s volt a kedvencem, nekem sokkal jobban ízlett mint bármely pékségben vagy boltban kapható, imádtam. Viszont nálunk most valahogyan már nem annyira kakaós, mint volt és mintha szárazabb lenne... Nem tudom, hogy ez a véletlen műve, éppen ilyet sikerül kifognom vagy mi az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!