A konzerves zöldségeknek le kell önteni a levét felhasználás előtt?
Figyelt kérdés
2020. máj. 12. 13:08
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
48 szavazat
1/13 anonim válasza:
Én mindig leöntöm, és utána jól átmosom a zöldséget.
3/13 anonim válasza:
Konzerves zöldséget átmosni??? Oh, my God...:(
Én van, hogy felhasználom a levét, pl. leveshez.
4/13 anonim válasza:
Elvileg nem kellene leönteni, de én leöntöm. Nekem gusztustalan az a zavaros lé.
5/13 anonim válasza:
Ugyanaz a lé, mintha otthon a friss zöldséget főznéd.
Ha főzeléket készítesz, annak a zöldségnek is kiöntöd az ízletes levét? :-O :-O
6/13 anonim válasza:
Ha levest csinálok, akkor nem.
Ha megsütöm... akkor nyilván leöntöm.
7/13 anonim válasza:
Soha!
Tele van zamatanyaggal. Meg eleve, kifizettem, ennyi erővel pénzt is dobáljak a lefolyóba?
9/13 anonim válasza:
Levesbe, tokányba, raguba mindig beleöntöm.
10/13 anonim válasza:
Nem "kell". Ahogy akarod. Nálam konzervtől meg kajától függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!