Hányszor fagyasztható le a csirkemell?
Figyelt kérdés
Vettem csirkemell filét, ami egy zacskóban van benne. De nagyon sok van benne, es ennyi hirtelen nem kell nekem, az lenne a kerdesem, hogy vissza rakhatom-e a csirkemellet miutan kiolvadt a forro vizben?2020. máj. 8. 19:00
1/10 anonim válasza:
Soha semmit nem fagyasztunk újra nyersen. Pláne húst. Készítsd el és úgy már lehet
2/10 A kérdező kommentje:
Koszonom :)
2020. máj. 8. 19:05
3/10 anonim válasza:
Így igaz, ahogy az első írja. Én már nyersen szét szoktam szedni kettesével, és úgy fagyasztom le, így nincs olyan hogy ki kell olvasszam az egészet egy két darab miatt.
4/10 A kérdező kommentje:
Legkozelebb igy lesz ! :(
Mostmar tudom ... koszonom szepen !! :)
2020. máj. 8. 19:13
5/10 anonim válasza:
eleve nem forróvízben kéne kiolvasztani - de nyersen nem lehet visszafagyasztani - hőkezelés után lehet vagyis vagy megfőzöd vagy megsütöd
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
Legkozelebb en is szet szedem, en voltam a h*lye ..
Nem gondolkoztam, mikor tudtam hogy egyszerre ugysem fogom megcsinalni mind ..:)
2020. máj. 8. 19:18
8/10 anonim válasza:
Egy tipp: Ha épp teheted, inkább vegyél minden főzés előtt, ne fagyaszd. Érezhetően jobb így a hús, de nyilván elég macerás dolog, szóval ha fagyasztanál, nyersen csak egyszer tedd meg, és utána hagyd szépen magától kiengedni, ne használj vizet.
9/10 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm!!
2020. máj. 8. 21:52
10/10 anonim válasza:
Nyers húst ne fagyassz kétszer le, pláne felengedés után. Csirkét meg semmiképpen sem. Főzd meg ami nem kell és utána fagyaszd vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!