A kenyérlisztnek annyi?
Megszűnt, eltűnt, sehol nem kapni már hónapok óta. Ugyanígy eltűntek a teljes kiőrlésű lisztek (tönköly, graham).
Ennyi volt? Vége? Idén már nem is lesz?
Biztosan lehet kapni valahol...:S
Nekem is van pár kedvenc termékem, ami eltűnt, pl. az Aldiban a konzerves és sima csicseriborsó, egy bizonyos fajta liszt, DM-ben olyan tisztítószerek, amit az ekcémám miatt biztonságosan tudtam használni, ezt a járvány előtt alig vették, most meg sehol nem lehet kapni.
Dehogy lesz újra... Pár hete már a malmoktól közvetlenül sem lehet vásárolni (max. személyesen), üzletekben meg örülök már a bármilyen fehér lisztnek.
Ha bolti kenyér is adalék helyett lisztből készülne, egyszerűen a malmok a pékségek helyett a karantén-sütőknek adnák el a lisztet és nem lenne hiány.
én vasárnap láttam egy intersparban, bár csak egy pár darab volt ezekből
valószínűleg van azért utánpótlás, csak gyorsan elkapkodják az emberek
Budapesten kéne valahol találni egy üzletet.. Tesco kilőve, Auchan kilőve, egy ideig egy-két Sparban még volt, most már ott sem kaptam, CBA dettó.. Coopot megpróbálom, ott még nem néztem, van itt a környéken 2-3 üzletük, hátha..
Finomliszt az persze van dögivel, de az nem igazán kenyérnek való, meg aztán a sikért is felvásárolta a sok pánikbeteg, úgyhogy már az sincs.. úgy látszik, most hirtelen tízmillió kenyérsütő országa lettünk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!