Ki vásárolta fel az összes búzadaràt a városban?
Figyelt kérdés
Azonnal vigye vissza mind!2020. ápr. 25. 18:11
1/13 anonim válasza:
Akik nagyon szeretik a tejbegrizt.
2/13 anonim válasza:
Én.
Azt nézem TV-helyett is. Már a lisztet meguntam.
Nem viszem vissza, de ha idejössz adok egy csikos táskányit.
3/13 anonim válasza:
na basszus, en meg azt hittem hogy en :) Szemelyiseg zavarom van? A tudtommal? :)
4/13 A kérdező kommentje:
De tényleg hiánycikk.
Címet írjatok és összegyűjtöm..
2020. ápr. 25. 18:34
5/13 anonim válasza:
A galambok voltak azok a disznók!
6/13 MancsWolf válasza:
Rossz városban vagy. Itt dugig van a bolt búzadarával, liszttel és élesztővel is. Pont ma voltam boltba.
8/13 anonim válasza:
Én sem találok sehol, szerintem azért nincs, mert most az összes búzát lisztté őrlik, mivel arra nagyobb a kereslet. Aki meg kenyér helyett éppen túrógombócra vagy tejbegrízre vágyik, az nyilván dögöljön meg.
9/13 anonim válasza:
Hehe, mi sem kapunk hetek óta. Most szereztem egy zacskónyit anyósomtól, aki a vírustól függetlenül is spejzolós fajta, és természetesen volt neki.
10/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!