Miért más ízű a Magyarországon kapható Univer majonéz, mint amelyik Romániában kapható?
Figyelt kérdés
Számomra az Univer majonéz a nagy kedvenc, és néha, amikor a Partiumban járunk, veszünk ottani Univer majonézt (kb fele áron, mint itthon) és totál más ízű..tudja valaki, hogy miért?2020. ápr. 22. 16:54
1/6 anonim válasza:
Igen, mi gyartjuk es azert mas, mert mas a recept. Ha megnezed az olajtartalmat a hatulján, latod is, a nagyar jobb minőségű
2/6 anonim válasza:
A mustár is más recept, a romanoknak sárga színe van, mert így szeretik
3/6 anonim válasza:
Ha helyileg gyártják, akkor már az alapanyagok eltérése miatt is más íze lehet valaminek, akkor is, ha ugyanazt a receptet használják.
Másrészt ugyanazokat a termékeket ha több országban forgalmazzák, sokszor igyekeznek azokat a helyi ízléshez igazítani. Pl a Coca Cola termékek cukortartalma között is komoly eltérés lehet különböző országokban.
4/6 anonim válasza:
Romániában nincs Univer gyár, Kecskeméten gyártjuk a román termékeket is
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Kedves #4! Eltudod akkor mondani, hogy az miért más? :)
2020. ápr. 22. 21:40
6/6 anonim válasza:
Mint írtam, más recept. A magyar univeres majonézben 66% az olaj és tojássárgájalé van, addig a román univerben csak 53% az olaj és az tojasporral készül, van benne emulgeálószer és béta karotin. Jah és most a flakonos termékekről beszélek, mert a tubusos megint más recept
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!