Ti mivel fűszereznétek ezt a kaját?
Figyelt kérdés
Egyszerű krumpli, csirkemell, lilahagyma és a végén mirelit zöldség ( répa, karfiol, brokkolit mix) lesz együtt megsütve.
Milyen fűszert tennének rá ami feldobja?.
So, bors, delikat, kurkuma, római kömény, kömény, majoranna, oregano, bazsalikom, fokhagyma, curry, chili, babér, kapor, petrezselyem, rozmaring, kakukkfu. Ilyesmi fűszereim vannak itthon. Sajnos mind szárított.
2020. ápr. 19. 12:22
1/7 A kérdező kommentje:
És persze vannak “édes” fuszereim is.
2020. ápr. 19. 12:23
2/7 anonim válasza:
Én só, bors, fokhagyma, majoranna, delikát-ezt tennék rá.
3/7 anonim válasza:
Szerecsendió nincs? Az passzolna nagyon a karfiolhoz. Amúgy az első ötlete is jo, ilketve nekem bejonne a so es chili is
4/7 anonim válasza:
So, bors, majoranna, fokhagyma, bar ha az is szaritott, akkor azt nem. A delikatot kidobnam a kukaba.
5/7 A kérdező kommentje:
De, van szerecsendio is. :) Fokhagymabol van friss.
2020. ápr. 19. 13:04
6/7 Béla211 válasza:
Szerencsen dió szerintem kruplipüréhez illik . De én leginkább só bors kevés rozmaring ebből nem sokat és inkább a krumplira és kakukkfű.
7/7 anonim válasza:
A krumplioz illik a szerecsendió, a köménymag, a babér, a rozmaring. Csirkéhez a petrezselyem, a fehérbor, a bors. A mirelitzöldséghez meg a vaj és a chilli.
Delikátot én nem tennék, mondjuk nem is használok, csak nagyon ritkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!