Milyen kaját csináljak?
Hát ha nincs otthon sajt vagy semmi más egyéb csak az, amit felsoroltál, kkor fogod a tésztát, megfőződ sós vízbe kis étolajjal (amit amúgy nem ajánlok ha spagettit készítesz, mert akkor a tészta nem szívja me a ragut - viszont ebben az esetben nem tapad össze).
Az avokádót kikanalazod egy tálba, adsz hozzá sót, borsot, citromlevet (ha volna otthon egy kis száraz kenyér, azt pont jó volna mártogatni bele).
A répát lereleszeled, besószód (hogy levet eresszen, kicsit vársz, kinyomkodod), fogod a serpenyőt, kicsi olaj, felhevíted úgy hogy már kicsit "füstöljön", ráteszed a tésztát, gyorsan forgatva kicsit pirítod, jöhet rá a sárgarépa, összekevered, tovább pirítod (ha kóstolod és úgy érzed, teszel rá plusz sót) aztán végül tálalod.
Mellé jöhet az avokádókrém.
Ezt persze még lehetne variálni és fokozni (volna néhány ötlet) de mivel ez volt az alap, így én ezt tudom javasolni. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!