Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Valaki nemtudja hol lehet...

Valaki nemtudja hol lehet fagylakomát kapni?

Figyelt kérdés
a kialakult helyzet miatt elfogyott a fagylakoma a pennybe és beakarok szerezni

2020. márc. 28. 11:59
 1/4 anonim ***** válasza:
69%

Nem a kialakult helyzet miatt szűnt meg a "Fagylakoma", hanem mert a gyártó cég (Mar-ne-váll Kft. Debrecen) is megszűnt, vagy szünetel. Az utolsó pénzügyi jelentésük 2018.novemberi.

Ha te utána is még tudtál vásárolni, azok nyilván az elfekvő készletek voltak, de elfogytak. (Mellesleg pocsék volt a minőségük, ez is vezethetett a leállásukhoz)

De millió egyéb ilyen fagyasztott ezmegaz van, tudsz beszerezni, csak nem ezt a "márkát"

2020. márc. 28. 12:46
 2/4 anonim ***** válasza:
78%

Nem hiszem, hogy megszűnt volna, normál esetben fullon szoktak lenni a Pennyben a hűtőpultok Fagylakomás cuccokkal, az elég durva lenne, ha az mind 2018 óta felhalmozott készlet lenne. :) Azért évekig nem állnak el ezek a cuccok, hiába fagyasztott.

Nem tudom kérdező, hogy hol laksz, itt nálunk nem fogyott el semmi a Pennyből, múlt héten vettünk pont Fagylakomás panírozott csirkét.

2020. márc. 28. 13:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
+ Egyébként nem tudok róla, hogy Penny-n kívül bárhol lehetne kapni, szerintem ezt a márkát csak ők forgalmazzák.
2020. márc. 28. 13:02
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem szűnt meg nálunk is kapható még! pennybe nagyon sok van belőle és szerintem finom ár értek arányban nézve
2020. márc. 28. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!