Amikor vesztek házi jellegű kolbászt, ki szoktátok otthol tenni száradni?
Figyelt kérdés
2020. márc. 19. 22:13
1/1 anonim válasza:
Én magam gyártom és árulom, én úgy szeretem ha teljesen ki van száradva, de tőlem sokan direkt olyat vesznek ami épp hogy lejött a füstről. Többen azért mert azt még meg tudják rágni (idősek)..de valaki alapból a frisset szereti jobban, én nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!