Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Amikor vesztek házi jellegű...

Amikor vesztek házi jellegű kolbászt, ki szoktátok otthol tenni száradni?

Figyelt kérdés
2020. márc. 19. 22:13
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Én magam gyártom és árulom, én úgy szeretem ha teljesen ki van száradva, de tőlem sokan direkt olyat vesznek ami épp hogy lejött a füstről. Többen azért mert azt még meg tudják rágni (idősek)..de valaki alapból a frisset szereti jobban, én nem
2020. márc. 19. 22:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!