Milyen alacsony hústartalmú élelmiszereket ismertek?
Kb 6 éve vagyok vegetáriánus, undorodtam a hústól, képtelen voltam megenni. Egy ideje mintha kívánnám, de nem tudok enni sonkát, húsos kaját, az elsőre túl sok.
Arra gondoltam, megkóstolnék valamilyen párizsit vagy virslit, aminek igazán alacsony a hústartalma. Évek óta nem vásároltam ilyeneket, nem tudom, mit keressek?
Mi amikor 8 év után abbahagytuk a vega életet, pont hogy úgy tértünk vissza, hogy olyasmiket tudtunk eleinte enni, amiben sem formájában, sem ízében nem volt a hús felismerhető.
Pl. téliszalámi, fasírt, töltött és rakott ételek, ...
A csirke és a hal konkrétan büdös volt, kellett hozzá idő.
3-as vagyok
Esetleg megfogalmaznád, hogy a "mintha kívánnám" az nálad mit jelent? különösen abban az esetben, hogy mielőtt vega lettél is undorodtál a hústól és képtelen voltál megenni?
A mi esetünkben ugyanis ilyesmiről szó sem volt, szerettük a húst, csak elvi okokból mellőztük. Aztán egy családtag (hiány)betegsége kapcsán döntöttünk a visszatérésről, ami kezdetileg szokatlan volt, de nem volt kifejezetten undorító. Ennek ellenére azóta is kevés húst eszünk, azt is nagyon megválogatva és nem mindent.
Lehet, hogy neked nem kellene erőltetned a húsevést, csak egy alapos kivizsgálásra lenne szükséged, hogy mi az ami hiányzik és azt pótolni. Nem lehet, hogy csak egy tavaszi vitaminhiányod van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!