Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Savanyú uborkát mi mellé...

Savanyú uborkát mi mellé szoktátok enni (ami nem igényel főzést)?

Figyelt kérdés

Ötletket gyűjtenék ugyanis van egy üveg uborkám. Nem mintha magában nem lenne finom, de köretként akarom enni.

Hidegételeket várok ugyanis nincs lehetőségem főzni (mikrózni tudok). Az egyetlen ötlet ami eszembe jutott az a szendvics, de az meg unalmas :D Szóval ha van valami ötletetek, azt várom.

2020. febr. 27. 12:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Salátafélékbe tudsz tenni: összevágott nyers zöldségfélék, savanyú uborka, lehet még tojást, sajtokat, sült/fött hús maradékokat, sonkát adni bele - így a zöldségek és a fehérjés hozzátevök variálásával rengeteg ízt tudsz összehozni.
2020. febr. 27. 12:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Franciasalátába mindig teszek. De szerintem virslisalátába is jó.
2020. febr. 27. 12:34
 3/10 A kérdező kommentje:

Virslisalátát még nem ettem, de megnézem hogy mi az. Köszi :)

Franciasalátához nem tudnám megfőzni a borsót, répát. A főtt tojásra meg én is gondoltam, de azt sem tudom megoldani.

2020. febr. 27. 13:40
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
2. vagyok. Franciasalátához nem feltétlenül kell főzni, úgy is jó, ha csak kiolvad. De mikróban megoldható, ha van mikrózható edényed. Veszel egy zacskó fagyasztott kockázott keveréket, kiolvasztod, mikróban főzöd pár percig, leszűröd. Megcsinálod az öntetet. Közben meghámozok egy almát, kockákra vágom, a savanyú uborkát karikákra vágom, összekeverem az alapokat az öntettel és már kész is. Ebbe karikázhatsz akár virslit is. Önálló kaja is lehet így valamilyen magos kiflivel, zsemlével.
2020. febr. 27. 14:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az elözö írta, a mikróban zödlségeket meg tudsz párolni, az nem csak melegítésre jó.

Söt tésztát, rizst is tudsz benne fözni, meg akár húst is sütni.

2020. febr. 27. 15:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hideg salátaként én alma+csemegeuborka+kukorica hármast szeretem.
2020. febr. 27. 16:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A kedvencem a zsíros, lehetőség szerint pecsenyezsíros kenyér, csemege, vagy kovászos uborkával.
2020. febr. 27. 18:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez a tonhalas krémhez is kell savanyú uborkát tenni, nagyon finom, bár ehhez kemény tojást kellene főzni.

[link]

2020. febr. 27. 18:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a fix lakhelyeden nincs lehetőséged főzni , szerezz be egy rezsot, kincset ér :))
2020. febr. 27. 21:46
 10/10 A kérdező kommentje:

Végül melegszendvicskrémet kentem abonettre és úgy ment az ubi. Finom volt, valamennyire innen kaptam az ihletet. Köszi mindenkinek! :)

Amúgy koleszban vagyok és nincs lábosom. :)

2020. febr. 27. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!