Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Szerintetek ez jó így?

Szerintetek ez jó így?

Figyelt kérdés
Napi 3 teljeskiőrlésű zsömle, pici vajjal pulyka szalamival és sajttal. Ezt reggel 8-tól délután 3-ig eszem. Utána ha haza érek az iskolából 4-5 körül eszek salátát vagy csirkemellet rizzsel, ilyesmit utána reggelig nem eszek semmit. Mellette szobabiciklizek fél órát. Szerintetek így lehet fogyni?
2020. febr. 12. 14:11
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Ez körülbelül az éhhalállal egyenlő szerintem. A kiegyensúlyozottságtól is messze van.
2020. febr. 12. 14:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Miért?
2020. febr. 12. 14:24
 3/10 anonim ***** válasza:
81%

Biztos, hogy fogsz fogyni, de mihelyt ezt abbahagyod, a dupláját fogod visszaszedni és így nem lehet élni egy életen keresztül, plusz tönkremegy a gyomrod.

Inkább egyél naponta többször (5x) változatosan, este 6-7 körül vacsorázzál, délben 1-2 körül normálisan ebédelj!

A Kalóriabázis ebben nagy segítségedre tud lenni [link] és a szintén változatosabb, minden izmodat megmozgató testmozgás.

2020. febr. 12. 14:37
 4/10 anonim ***** válasza:
92%

Lényegében se rostból, se olajból/zsiradékból, se fehérjéből nem viszel be így eleget, az már csak a hétköznapi ízlésbeli probléma, hogy marha unalmasan is hangzik. Az, hogy egyéb tápanyagokat miből viszel be, az már csak részletkérdés.

Ha mellé még mozogni is akarsz, akkor ez katasztrófa...

2020. febr. 12. 14:38
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
Ügyes vagy, építsd csak le ezzel a módszerrel ilyen fiatalon az izmaid és okozz csak maradandó kárt a szerveidben. Ha ezt folytatod, akkor a legkisebb problémád lesz az, hogy a dupláját fogod visszahízni.
2020. febr. 12. 15:12
 6/10 anonim ***** válasza:
75%

Az a fő probléma, hogy a zsemle hiába teljes kiörlésű, legnagyobb részt még mindig csak egy marék búza, tehát kb. minimálisat kéne enned belőle.

Pulykaszalámi valami totálisan undorító feldolgozott dolog lehet, így ezt is valami értelmes felvágottra váltanám, pl. marhacsíkok, lazacszelet, stb.

Emellett sokkal több zöldség.

Egyszerűen hihetetlen hogy valaki úgy akar fogyni hogy zsemlével tömi magát egész nap. Nemcsak hogy ez az étrend nem fogyaszt, de még székrekedést és tápanyaghiányt is okoz.

2020. febr. 12. 16:54
 7/10 A kérdező kommentje:
Napi 4x eszek. 1-2 körül nem tudok rendesen ebédelni mert suliba vagyok és csak szendvicset tudok.
2020. febr. 13. 09:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát igen elég unalmas de suliba nem tudok mit hozni :/
2020. febr. 13. 09:46
 9/10 A kérdező kommentje:

Áruld el akkor mit kéne ennem suliba?

Egy az, hogy nincs másra pénzem. Kettő otthon nincs semmi csak kenyér kolbász szalonna azt meg nem fogok enni. Három örülök ha délután 1x meg tudom oldani, hogy egyek rendes ebédet csirke mell, ilyesmi. Mit tudok hozni suliba ami ugyanannyi mint a szendvics és ugyanúgy eltelit? Nekem kell a szénhidrát mivel nélküle szédülök, nincs erőm és szarul érzem magam.

2020. febr. 13. 09:50
 10/10 A kérdező kommentje:
Szekrekedesrol meg annyi, hogy attól nem kell féljek mivel mindennap híg a székletem túlságosan is.
2020. febr. 13. 09:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!