Miért van az, hogy ha főzök valami finomat, jó az illata, már szinte csorog a nyálam főzés közben, alig várom, hogy megkóstoljam, és mikor enni kell belőle, nincs hozzá étvágyam, ha megpróbálom, akkor csak keveset tudok belőle enni?
Figyelt kérdés
Csak a saját főztömmel van ilyen gondom.. és nem azért mert nem lett jó, mivel másoknak ízlik.. és amugy én is szeretem, azért főzöm..2020. febr. 11. 15:58
11/11 anonim válasza:
Dettó, pedig maximum 1-2 falatot szoktam kóstolni, gyors fogásokat készítek, és élvezem a főzést.
De utána sokszor csak turkálom a kaját, pedig érzem hogy finom, de nem csúszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!