Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Menta levél hol kapható?

Menta levél hol kapható?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Hol lehet kapni menta levelet? Néztem a szupermarketekben, de sehol nem volt sajnos.

Egyéb ötlet, hogy hol lehet kapni?

2020. jan. 29. 15:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hol laksz???????? Mennyi kell?
2020. jan. 29. 15:57
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
szaritott mindenhol van a fuszerek kozt, friss idonkent van pl tescoban a zoldsegeknek ahol bazsalikom, oregano, stb, van dobozos is (koriander, csirak, petrezselyem ilyesmik kornyeken) de van cserepes is.
2020. jan. 29. 16:02
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Második válaszoló: írtam, hogy a szupermarketekben nem volt. Szárított sem és élő sem sajnos.

Várom a további válaszokat. Köszönöm.

2020. jan. 29. 16:45
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
bocs en hiperbe jarok ott mindig van szaritott, a fuszereknel, tobb fajta is. lehet hogy eppen pont rosszkor mentel es mind a 3 fajta elfogyott sajnos elofordul. erdemes ilyenkor rakerdezni hogy mikor varhato hatha tudjak. nalunk a sarki kisboltban is van szaritott, pedig kis telepulesrn elek es bejarunk egy “nagyobb” tescoba vagy sparba. nem tudom mi lehet az oka hogy most mindenki mentat vesz :D itt volt meg tegnap is (tesco hiper)
2020. jan. 29. 17:38
 5/12 anonim ***** válasza:
25%
Inkább azt irom, hogy hol nem kaphato: Játékboltban, butorüzletben, TÜZÉP telepeken. Ezeken kivül szinte mindenütt (ha a száritott is jo?) Az van ráirva, hogy menta tea (bors, vagy fodor). Filteres és leveles is van!
2020. jan. 29. 18:02
 6/12 anonim ***** válasza:
67%

Metro

Ázsia Bt

Lidlben és Tescoban néha van cserepes

2020. jan. 29. 20:18
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Melyik városban laksz?
2020. jan. 30. 10:44
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Talán egyszer lesz majd mikor megyek ilyen helyre.
2020. jan. 30. 11:11
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem írod a várost?

Ha itt laknál Nyíregyházán vinnék neked INGYEN. Tele van a kert vele, és enyhébb időben van egy csomó levele, de ha bevinném cserépben, szépen elkezdeni hajtani.

Szerintem a másik válaszoló is ezért kérdezte.

2020. jan. 30. 11:24
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

spar, bal felul a 3.

[link]

tea pedig mindig van

2020. jan. 30. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!