Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ki hol mennyiért tud fahéjjat?...

Ki hol mennyiért tud fahéjjat? A legolcsobb Ft/kg-os ár érdekel.

Figyelt kérdés
2020. jan. 20. 15:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Ipari mennyiségű fahéjra van szükséged?
2020. jan. 20. 16:54
 2/22 A kérdező kommentje:
max 1-2 kilora, esetleg 5 de annál semmiképp se több
2020. jan. 20. 16:57
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Én kilósban ennél olcsóbbat nem tudok:

[link]

2020. jan. 20. 17:12
 4/22 A kérdező kommentje:

ennél egyenlőre tudok olcsobbat:

[link] s nem csak olcsobb hanem joval kisebb kiszerelés vagyis meg se kell venni egyszerre egy kilot.

2020. jan. 20. 17:23
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van, én félreértettem a kérdésed és konkrétan a kilósokra kerestem rá, amik nem túl gyakoriak.

2020. jan. 20. 21:48
 6/22 A kérdező kommentje:
én is mert azt hittem annál olcsobb lesz de nem találtam. abban biztam talán van mégis kilos vagy akár több kilos, de kilos áron nézve az én találatomnál is olcsobban... Lehetséges hogy nincs? Amugy elvileg kina oldalakrol rendelhető is érdekel ha csak valaki azt nem mondja hogy jobb ha azt nem eszem meg.
2020. jan. 20. 21:51
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a kínai fahéjról nem tudok nyilatkozni, azzal még nem próbálkoztam. Sajnos a kínai webes cuccokról azt tudom, hogy 6 dolgot rendeltem 3 különböző helyről és mind a 6 szemét.

Visszaküldeni nem tudom, mert nagyon bonyolult, vagy csak én vagyok hozzá a hülye, így elkönyveltem tanulópénznek, nem voltak nagy összegek.

Mondjuk nem értem, hogy a kis egységek miért olcsóbbak?

A rahedli csomagolás az ingyen van? Teljesen logikátlan!

2020. jan. 20. 22:03
 8/22 A kérdező kommentje:
Elképzelésem az van, csak nem tudom, igaz e? Eszerint a spar valami irdatlan nagy mennyiségben vásárolja majd saját maga 20 grammos egységekben csomagolja, ellenben más kiszerelést nem csinál így csak 20 grammos lesz. Mivel egész europának rendel ő elég jo áron kapja azt a nagy tételt, lényegében csak a kamionokat számolja a szállít. Mivel ő maga nem csinál 1 kilos kiszerelést ezért nem jelenik meg a piacon az ő termékének az 1 kilos változata annak megfelelő áron. Akiké pedig megjelenik azok joval kisebb térelben rendelik tehát magasabb lesz az alapár. Persze ez csak az én elképzelésem, lehet más oka van.
2020. jan. 20. 22:11
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

A minőséget is érdemes figyelembe venni, nem csak az egységárat. Ugyan Spar fahéjat még nem vettem, de például a Lucullus fahéj zamata messze elmarad a Kotányi mögött. Továbbá környezetvédelmi szempontból inkább vennék kilós kiszerelést, ha tényleg 1-2 kg-ra lenne szükségem, plusz mire felbontod, kiborítod a 100 kis tasakot, a finom porból elég sok fog szerteszállni a levegőben (nyilván ez nagy kiszerelésnél is játszik valamelyest).

Találtam 2600 Ft/kg-ért: [link]

2020. jan. 21. 02:20
 10/22 A kérdező kommentje:
koszi- kicsit zavaro h kicsit drágább a 20grammosnál, de ha ez jobb minőségu és kisebb az adagolási vesztesség akkor ez a job válsztás.
2020. jan. 21. 02:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!