Ki hol mennyiért tud fahéjjat? A legolcsobb Ft/kg-os ár érdekel.
Én kilósban ennél olcsóbbat nem tudok:
ennél egyenlőre tudok olcsobbat:
[link] s nem csak olcsobb hanem joval kisebb kiszerelés vagyis meg se kell venni egyszerre egy kilot.
Igazad van, én félreértettem a kérdésed és konkrétan a kilósokra kerestem rá, amik nem túl gyakoriak.
Sajnos a kínai fahéjról nem tudok nyilatkozni, azzal még nem próbálkoztam. Sajnos a kínai webes cuccokról azt tudom, hogy 6 dolgot rendeltem 3 különböző helyről és mind a 6 szemét.
Visszaküldeni nem tudom, mert nagyon bonyolult, vagy csak én vagyok hozzá a hülye, így elkönyveltem tanulópénznek, nem voltak nagy összegek.
Mondjuk nem értem, hogy a kis egységek miért olcsóbbak?
A rahedli csomagolás az ingyen van? Teljesen logikátlan!
A minőséget is érdemes figyelembe venni, nem csak az egységárat. Ugyan Spar fahéjat még nem vettem, de például a Lucullus fahéj zamata messze elmarad a Kotányi mögött. Továbbá környezetvédelmi szempontból inkább vennék kilós kiszerelést, ha tényleg 1-2 kg-ra lenne szükségem, plusz mire felbontod, kiborítod a 100 kis tasakot, a finom porból elég sok fog szerteszállni a levegőben (nyilván ez nagy kiszerelésnél is játszik valamelyest).
Találtam 2600 Ft/kg-ért: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!