Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik a legsavanyúbb és...

Melyik a legsavanyúbb és legszéndioxidosabb kaukázusi kefír a boltban?

Figyelt kérdés

Azt a kaukázusi kefírt szeretem, amiben a gázok és a savanyúság szinte csípi a nyelvem. Régen tudtam, melyik fajta volt a legérleltebb ízű, de már elfelejtettem.

Ti tudjátok?

2020. jan. 19. 16:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az, amelyiknek már lejárt a bolti szavatossága.

Nem viccelek, teljesen komolyan mondom.

Ha nem hiszed, próbáld ki eggyel!

Minél tovább áll, egyre jobban fog közelíteni az általad kedvelt állapothoz és még mindig nem lesz romlott.

2020. jan. 24. 11:48
 2/5 A kérdező kommentje:

OKés :)

Ha jól emlékszem, hogy talán a Milli Janga kefír volt a legjobb kaukázusi. Hétfőn veszek egyet, ha még lehet kapni.

2020. jan. 25. 15:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyet keresek,egyre többnek nem ilyen az íze.Jelenleg Millit veszek,talán ez jobb mint a többi.
2020. febr. 2. 19:23
 4/5 A kérdező kommentje:
#3: Egyszerű, akkor próbáljuk ki sorban őket, és osszuk meg itt tapasztalatokat.
2020. febr. 2. 22:16
 5/5 A kérdező kommentje:

Akit érdekel a téma: Az elmúlt napokban többféle kefirt vásároltam, saját márkásakat is, és beigazolódott a tippem, a vásároltak közül egyértelműen a Milli és a Milli Janga volt a legszén-dioxidosabb.

A Jangán kicsit megtévesztő, hogy "lágy íz" szerepel, de érzésem szerint ez a buborékokat nem befolyásolja. :)

2020. márc. 13. 19:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!