Nutellában apró kis golyócskák vannak. Mitől?
Frissen, bőven a szavatossági idején belül bontottam meg egy nagy üveg Nutellát. Az íze finom, szaga sincsen, viszont az állaga más. Apró kis golyócskák vannak benne. Mivel hideg helyen tároljuk (bővel az előírt 18 fok alatt) előfordulhat, hogy esetleg attól alakult ki? Egy német blogra bukkanva legalábbis a tárolási hibára hivatkoztak ugyanebben az esetben.
Lehet még enni belőle, jó még?
Piacon vettük, olyanoktól, akik biztosan az osztrákoktól hozták.
Azzal a Nutellával mi lett? Ha ettetek belőle, lett valami baj utána?
Mivel az előírt 18 fok alatt tároltátok, nyilván kicsapódott valamelyik alkatrész.(Vaj, tejszín....)
A hideg biztos nem tett jót a minőségnek, de hogy nem romlott meg, az biztos!
De ha kétségeid vannak, küldd el nekem!:)
Egyes zsiradékfélék 18 fok alatt megszilárdulnak és a csöppek kis golyókként kiválnak az emulzióból. Ezért kell 18 fok fölött tárolni.
Ha egy ideig melegebben tartjátok, akkor ezel elolvadnak, ha esetleg még mníndig nem egynemü, akkor keverjétek át.
"Piacon vettük, olyanoktól, akik biztosan az osztrákoktól hozták."
Az egyik legjobban hamisított élelmiszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!