Lehet még valahol kubai narancsot kapni?
Figyelt kérdés
Ma valahogy eszembe jutott, mennyire imádtam gyerekkoromban, és milyen régen nem láttam sehol. Lehet még kapni egyáltalán valahol?2020. jan. 9. 20:09
1/8 anonim válasza:
Te jó ég! Mit szerettél azon????
Én csak arra emlékszem, hogy ződ vót, meg rohadt vastagok a hártyái...
2/8 anonim válasza:
Szerencsere nem, ritka rossz kiserlet volt a gyumolcsnemesitesre.
3/8 A kérdező kommentje:
Bocs, én szerettem. :)
Mindig félbevágtuk, és kiskanállal értük.
Lehet, másnak szerencse, hogy az se jut hozzá, aki szeretne, de évtizedekig eszembe se jutott, és most kimondottan úgy belapátolnék egyet.
2020. jan. 9. 20:21
4/8 A kérdező kommentje:
*értük=ettük... Autokorrekt, bocs.
2020. jan. 9. 20:22
5/8 anonim válasza:
# 2/ Én olvastam valahol, hogy nem nemesítés volt! A kubaiak ellopták az izraeli legfinomabb Jaffa narancs magját, és azt ültették el. Igen ám, de az egy hibrid volt! És a kikelt magok visszaütöttek valamelyik (ehetetlen) növényre, amiből összefabrikálták. :))))
6/8 qkker1 válasza:
Én szerettem, jó rostos volt, és egész tűrhető volt az íze is.
7/8 anonim válasza:
összebalhéztunk kubával, már nem szállítanak!
8/8 anonim válasza:
Amelyik érett az nagyon is finom volt annak ellenére hogy inkább hasonlított küllemre egy vékony hajú zöld grapefruitra. Nagyon olcsó volt. Valami vacak elcseszett hibrid lehetett szerintem is de érdemes lett volna megtartani annyira egyedi,.. zöld narancs. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!