Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ha egy hús, ami a címkéje...

Cetan kérdése:

Ha egy hús, ami a címkéje alapján lejárt, de hónapok óta folyamatosan fagyasztva van, biztonságosan fogyasztható még?

Figyelt kérdés
Amikor megvettem, természetesen még nem volt lejárva.
2019. dec. 22. 22:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%
Vegyél ma másikat. Karácsonykor kiszeded a régit a fagyasztóból, ha jó, akkor azt eszitek (a másikat meg megint lefagyaszthatod), ha nem, akkor az újonnan vásároltat.
2019. dec. 23. 09:28
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk 13 hónapig volt lefagyasztva kacsamell (elfelejtkeztünk róla) most vasárnap készítettem el lila káposztával és a világon semmi baja nem volt.

Nem hogy romlott nem volt, de az ízével sem volt semmi baj.

2019. dec. 23. 09:59
 13/14 anonim válasza:
28%
Kedves 8-as válaszoló . Igen , erre gondoltam hogy HIVATALOSAN 3 HÓNAP. De a sok okos egyből betámad hogy még ennyit se tudok ... Azt se bánom ha 20 éves húst eszik meg a sok agyhalott bu*i , én csak a hivatalos részét mondtam :)
2019. dec. 23. 13:41
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen biztonságosan fogyasztható. Kacsánál a szag félrevezető lehet, mert ezeknek a vákuumcsomagolású kacsáknak frissen is van egy nem túl kellemes szaguk, szóval miután felnyitod/kiolvasztod a terméket, utána mosd le és hagyd szellőzni egy kicsit, hogy a szagpróbát elvégezhesd, de biztos vagyok benne, hogy kutya baja se lesz a kacsának. Hétpróbásak vagyunk a 10-20 hónapig lefagyasztott húsok fogyasztásában. Ha egy ilyen hosszú fagyasztás után romlott lenne a hús, az már frissen se volt százas.
2019. dec. 23. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!