Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Merci csokoládé mitől olyan...

Merci csokoládé mitől olyan drága?

Figyelt kérdés
"Drága", pl egy milkához képest.

2019. dec. 12. 17:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
24%
az osztrak milka pont olyan mint a magyar. Kolleganom onnan szokott hozni 180erz adja, de nekem uo sz ize mint az itthoninak
2019. dec. 12. 19:40
 12/17 anonim ***** válasza:
91%

Hát nekem nem. Meg ahogy hallottam másoknak sem. De nem csak az ételek, a mosópor is sokkal jobb minőség, az osztrák Ariel például rendbe tette a magyar Ariel által beszürkült ruhákat.

Ezt egyébként már vizsgálják hivatalos szervek, hogy Kelet-európának miért rosszabb minőségű termékeket gyártanak, mint a Nyugatnak.

2019. dec. 12. 19:59
 13/17 anonim ***** válasza:
84%
Az árától.
2019. dec. 12. 20:11
 14/17 anonim ***** válasza:
75%
Az a jó a magyarokban, hogy. mindegyikük jobban tud mindent mindegyiküknél.
2019. dec. 12. 20:35
 15/17 anonim ***** válasza:
90%

Autónál is miért olyan drága a Merci?

Azért mert egy prémium kategóriás luxuscikk. Az árazását is úgy alakították, hogy a pénzesebb emberek tudják megvenni. Van egy üzenete is, hogy olyanoknak ajándékozzuk akiket szeretünk, és ilyenkor nem nézzük mennyibe kerül, mert szívből adjuk, és megérdemli az illető, akinek adjuk.

2019. dec. 12. 22:00
 16/17 anonim ***** válasza:
87%
Mert ezek finomabak és alkalmi csokik,és nekem is jobban ízlik mint Milka .
2019. dec. 13. 05:03
 17/17 anonim válasza:
78%
márka,minőség,csomagolás
2020. jan. 7. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!