Mit tennétek azzal a csokival, aminek sarkát megrágta az egér?
Figyelt kérdés
Mikulás csomagból szedem ki a csokit, erre meg a sarka lyukas. Ahogy láttam, egér bizony megrágta az egyik sarkát.2019. dec. 6. 18:28
1/10 anonim válasza:
Én kidobnám, de persze nem vagyunk egyformák.
3/10 anonim válasza:
Kidobnám, aztán beszereznék egérfogót/kölcsönkérnék egy macskát.
5/10 anonim válasza:
Bekenném méreggel,és visszaraknám,hadd egye meg a többit is!
6/10 anonim válasza:
Nem is kérdés, egér rágta élelmiszert azonnal kidobunk! Sosem tudni, mit hordoz. Meg egyébként is nagyon gusztustalan.
7/10 anonim válasza:
Azelőtt levágtam volna a sarkát és megettem volna a többi részét, amin sértetlen a csomagolás.
De mivel az ősszel majdnem elpatkoltam egérvírus okozta agyhártyagyulladásban, az egész zacskót vágnám ki a francba.
8/10 anonim válasza:
7. te jó ég, remélem teljesen rendbejöttél. xoxo
9/10 anonim válasza:
ki dobnåm ha biztos egér råkta meg .
10/10 anonim válasza:
Köszönöm a kedves kérdésed! Ahhoz a földi pokolhoz képest, amit 2,5 hónapig megéltem mondhatom, hogy rendbe jöttem. Leszámítva azt az egy "apróságot", hogy a teljes nyakmerevedés után már csak balra nem tudom elfordítani a fejem, de állítólag majd ez is feloldódik.(?)...valamikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!