Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Egerben hol lehet friss...

Egerben hol lehet friss áfonyát venni?

Figyelt kérdés

2016. jan. 10. 20:42
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom milyen üzletek vannak Egerben és környékén, de csak ezeket látom esélyesnek: Lidl, Aldi, esetleg Tesco? De arra készülj fel, ha találsz is, hogy ilyenkor eszméletlen drága. Mihez kell egyébként?
2016. jan. 13. 17:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem konkrét ételhez kell, csak simán gyümölcsként csemegézni.
2016. jan. 13. 18:31
 3/3 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem így januárban jobban jársz, ha fagyasztott vagy aszalt formában veszed meg csemegézni. Ha lehet is valahol kapni, ki tudja honnan hozzák idáig, milyen állapotban szedték le, mivel van kezelve...(még novemberben vettünk akciósan egy pici tálcával, mert én is megkívántam, örültem hogy normális áron hozzájuthatok. Valahogy elfelejtődött szegény, decemberben jutott eszembe, és mikor kibányásztam a hűtőből, még semmi baja nem volt :O - mintha éppen akkor szedték volna le. Szerintem már egy hét álldogálás után minimum picit ráncosodnia kellett volna, de lehet új arckrémet teszteltek rajta, azért volt olcsó :D) Ha kibírsz pár hónapot, ehetsz frisset :D (1.)
2016. jan. 13. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!