Miért nem kapok levegőt hirtelen egyéb csokiktól mint pl: nutella, táblás csoki?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Már párszor előfordult az velem,hogy a csokitól hirtelen nem kaptam levegőt és égett a torkom..miért van ez ?
Segítségeket előre is köszönöm!!
2019. nov. 30. 11:28
11/24 anonim válasza:
10-es vagyok
Valamint nutellánál, és milkánál nálam is szokta égetni a torkomat, ha lassan eszem, érdekes jelenség de én is tapasztalom ha egy tábla miklát benyomok pl, lassan.
12/24 A kérdező kommentje:
11.kommentelő⬇️
Ugyan ez sajnos nállam is. Ennél a két ételnél csak...
2019. nov. 30. 13:49
13/24 A kérdező kommentje:
10.kommentelő⬇️
Rendben,meg fogadom a tanácsát!
2019. nov. 30. 13:50
14/24 anonim válasza:
Nem írod, hogy amúgy milyen mogyorót eszel magában. Az allergiás tünetek elég érdekesek tudnak lenni, ráadásul bármikor kialakulhat. Én is arra tippelek, hogy a törökmogyorót bírja a szervezeted (írod többször is, hogy az nem okoz gondot), de ami a Nutellában és Milka csokiban van, attól nem kapsz levegőt. Mindenképpen vizsgáltasd ki, mert ez marhára nem játék. Ez a fajta allergia az, amitől tényleg meg lehet fulladni is akár.
15/24 anonim válasza:
túl mohó vagy. vedd ki a csomagolásbol.
16/24 A kérdező kommentje:
14.kommentelő⬇️
Köszönöm szépen a választ,minél hamarabb elmegyek egy ki vizsgáltatásra !!
2019. nov. 30. 18:13
17/24 A kérdező kommentje:
15.kommentelő⬇️
Ahogy el mondtam,nem eszem gyorsan ...
2019. nov. 30. 18:14
18/24 O.0+ válasza:
Nekem tejfehérje allergiám volt. (Szerintem ez most már inkább csak intolerancia) De én is fulladásos érzést és kaparó kellemetlen érzést érzek ha több csokit / táblás csokit eszek. Mindenképpen valamilyen allergia lehet az oka.
19/24 anonim válasza:
A csokikban és nutellában török mogyoró van ,vigyázz a mogyoró allergia nagyon veszélyes.vizsgáltasd ki magad .
20/24 Andi80018 válasza:
Lehet allergia is, viszont ezektől a tömény csokiktól nekem ég a torkom. A Milka számomra szinte ehetetlenül tömény, elég szar minőség, legalábbis szerintem. Érdekes, én tegnap ettem egy noname Lidl-ös egész mogyis csokit, fél táblát, és egyáltalán nem tapasztaltam semmi ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!