Eltérő étkezési szokások. Mennyire lehet gond ez hosszútávon?
A barátommal összeköltözést tervezzük.
Viszont, az étkezési szokásaink eltérnek.
Én mindig főzök és azt viszem munkába.
Ő viszont, mindig kiugrik enni,valami menüt, kebabot rendel pizzát...stb
A másnapos ételt nem eszi meg, még az anyukája főztjét sem.Nem mikrózza meg, mert szerinte a mikro egészségtelen és rossz íze lesz az ételnek tőle.
Ő csak frisset eszik meg.Egyedül, a főzelékeket szokta nagy ritkán megenni úgy, hogy másnapos.
Viszont, én annyira nem vagyok ennek a híve.
Ugyanis, sok pénzbe kerül minden délben 1500 forintért enni.
Én is megtehetném persze, nem okozna anyagi megterhelést.
Viszont, ha mindketten így tennénk az egy hónapban 55-57 ezer forint.Abból már egy új autót is lehetne törleszteni.
ma 12:05
Ja, egyszer volt egy ilyen és abból gondolom évekre előremutató predikciókat lehet készíteni...Hagyjál már. Reggel a kezébe kell nyomni, hogy itt az ebéded. Meg fogja köszönni és el fogja vinni.
És amúgy az is lehet hogy rosszul vagy nem az ő szájíze szerint főzöl, és azért mondja mindezt mert nem akar megbántani.
Szóval csak óvatosan a megingathatatlan következtetésekkel!
Akár igazad is lehet, de pont erre írtam, hogy:
"...lehetnek közös céljaitok, de arra minden hónapban mindkettőtöknek azonos összeget kell beraknia."
Egyben persze, hogy sok lenne, de év közben csak nem kajálja fel az egész fizetését!
Igazából a másnapost úgy értettem, hogy másnapos főtt ételt.
Ami egyszer már kihűlt, az nem jó.
De, ő úgy csinálja a cafeteriáját,hogy a vendéglátásra a max összeget teszi.Leginkább abból fizeti az ebédet.
Én, az enyémet meg inkább szállásra, szabadidő alszámlára rakom.
Abba igazatok van h a kaja legyen kulon kasszan de a rezsit meg felesbe de pl a gazt Te tobbet hasznalod, hogy fozol, es bevasarolni is tobbet kell Neked, plusz otthon eszel, kkor mosogatni is fogsz. Akk mar tobb a rezsid.
Sztem am szard le hogy o mit eszik, o dolga. Nem allnek haptakba hogy frissen legyen kesz a kaja neki. Egyen akk langost meg pizzat. Hulyegyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!