Azért raktak a Pom-Bar csipszbe rizslisztet is, hogy minél többet tudjanak gyártani belőle?
Azért, mert a birka mindent lenyel. Ha azt irod, szart kevernek bele, az sem érdekli őket.Én sose rajongtam a pomberért. Engem inkább az zavar, hogy egyre több levegő van a zacskóban tartalom helyett. Én egyszer erre panaszkodtam, de a birkák nekem estek, hogy az védi :D
Érdekes, a 90-es évek évek elején kevesebb levegő is kiválóan védte. De ott van pl a spar márkás chips, dupla annyi van benne, nem csak egy felpuffasztott zacskót veszek.
Kedves 3-as, attól meg érthetően rá van írva, hogy hány grammot veszel. Az tény, hogy először csökkentik a mennyiséget, és marad az az ár, de ha az ár nőne és maradna ugyanannyi a súly, akkor az lenne a baj. A gazdaság, az infláció egy ilyen dolog, ne kelljen visszavezetnem az ország gazdasági dolgaihoz a kérdést, a különböző adókat felsorolnom. Szimplán olvass súlyt és árat, döntsd el, hogy megéri-e.
A kérdésre a válasz: Igen, mindenki tudja, hogy a rizs egy olcsó dolog, megéri nekik azzal "felutni".
kérdezd meg a gyártót.
a termék alapanyagösszetételt sok minden befolyásolhatja
nem tudom mi volt az eredeti összetétel, ami elnyerte a tetszésedet?
aztán van, hogy a praktikum adja a változást pl.
megjegyzem a sima buzaliszt minősége is nagyon eltérő malmonként, hiába ugyan az a finom liszt a felirata!!!
igy gyártáskor elképzelheto, hogy valamivel "dusitani" kell az alapanyagot mondjuk, hogy kiegyenlitődjön az alap hozzávalótól elvárható minőség. stb.
nem egyszerü a gyártó oldalon sem.
itt a fogyasztó azt tehet, hogy nem vásárolja meg az adott terméket, az adott márka adott terméke forgalma csökken, és a gyártó vagy abbahagyja pl. az adott termék gyártását
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!