Milyen édességet vehetek egy tejallergiás személynek?
Még nem rég ismertem meg. Talán párkapcsolat is alakulhat köztünk. Nemsokára születésnapja. Sajnos még nem ismerem eléggé h miket szeret. Így valami csoki jellegű kis ajándékra gondoltam. De nem tudom hogy mi az amit megehet hiszem tejallergiája van!
Írnátok pár tejmentes finom édességet? Előre is köszönöm a segítséget! :)
Étcsokoládé. Ügyelj ra, hogy ne legyen benne vajzsír sem. Lindt csokikat böngészd végig.
Illetve pilóta vaníliás karika, gumicukor. Én ezeket szoktam enni
Én a "Vegán" plecsnis édességeket keresném, azokban tuti nincs tejszármazék.
A laktóz tejcukor-érzékenység, de vannak akik a tejfehérjére allergiásak, nekik a laktózmentes tej se opció, teljesen el kell hagyniuk a tejtermékeket.
4y,
Köszi, ezt nem tudtam.
Azert nem tudom konkrétan mi a problémája annak, aki nullára pontozott? A felsoroltak egyikében sincs tej.
Én tejérzékeny vagyok, a J.D. Gross étcsokiktól (Lidl) nincs semmi bajom. Többfélét lehet kapni a Lidlben, nem drágák, viszont nagyon finomak. Nézd meg az összetevőket, ami nálam van itthon, arra az van írva, hogy tejet nyomokban tartalmazhat. Ha erősen allergiás a tejszármazékokra, akkor paleós vagy vegán csokit vegyél bioboltban, ezekben nincs semmilyen tejszármazék.
Ha mégsem csokit vennél: én imádom a magokat és az aszalt gyümölcsöket, örülnék egy ezekből összeállított csomagnak is :)
Egyébként a vajzsír az zsír, nincs benne se fehérje, se laktóz, max. nyomokban (ami allergiásoknak lehet probléma, nekem nem az).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!