Lehet bajom ha nem sült át rendesen a fasírt? Húsnál egyértelmű lenne de ez "csak" fasírt?
Figyelt kérdés
2019. okt. 25. 16:07
1/5 anonim válasza:
Miért, a fasírt nem hús? De az, csak le van darálva.
Biztosan nem lesz bajod, legalábbis az itteni felhasználók szerint az ember simán elélne akár nyers húson is.
4/5 anonim válasza:
Attól függ, milyen darálthúsból csináltad. Nem véletlenül nincs disznósteak. Olvass utána, miért.
5/5 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy "csak" fasírt.
Pont, hogy problémásabb ilyen szempontból, mert a darált hús sokkal könnyebben romlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!