Olaj helyett mit lehet használni? Kókuszzsírt szoktam, de lehet mindenhez ezt használni?
Össze ne vesszetek már! Csak tanácsot kértem.
Személy szerint én a disznózsírt meg a disznóhúst sem szeretem az ízük miatt, na meg a koleszterin szint növeli, ez a vajra is érvényes mivel az is állati eredetű.
Az egy újabb őrült hullám, hogy valamiért egészségtelennek kiáltották ki a kókuszt. Ez olyan, mint az étolaj-sertészsír közötti állandó tekergetés jobbra-balra. Soha nem lesz igazság. Bár én zsírt egyáltalán nem használnék, de ez most lényegtelen ehhez.
Viszont saját pozitív tapasztalat van. Amióta kókuszzsírral sütök, lerakódott méreganyag bennem elkezdett feloldódni és fogytam tőle. Illetve megmarad az alapanyag eredeti természetes íze, miközben az étolaj kicsit módosítja azt. Bár valaki szeretheti azt a pluszt, amit az étolaj ad. Sajnos főzeléket nem tudtam jól kivitelezni kókusszal, ott maradt az étolaj.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!