A kókuszzsírt tudom használni grillhús pácoláshoz is?
Figyelt kérdés
Még sosem használtam, azt sem tudom milyen állaga van hűtve.2013. júl. 12. 16:29
1/5 anonim válasza:
Nem.
Ha hûtõbe rakod mûanyag keménységûre szilárdul, faragni lehet késsel csak kb.
Pácolásra olajak valók, nem zsírok.
2/5 A kérdező kommentje:
Ok. Es a kokuszolaj???
2013. júl. 12. 23:03
3/5 lencsefőzelék válasza:
Kókuszolaj, kókuszzsír, kókuszvaj: ezek gyakorlatilag ugyanazok. 28 fokon olvad, a hűtőben megkeményedik.
Viszont a kókuszzsír a legegészségtelenebb növényi zsírok egyike a maga 88%-os telítettzsír-tartalmával:
4/5 A kérdező kommentje:
Mas velemeny szerint meg hiaba magas a telitett zsirsavtartalma, mivel rovid molekulalancok alkotjak igy konnyen emesztheto es nem rakodik le az erfalra.
Most akkor megis kinek higgyen az ember?
2013. júl. 13. 05:53
5/5 lencsefőzelék válasza:
Annak hiszel, akinek akarsz, én viszont Weixl-Várhegyi Lászlónak minden szavát elhiszem. (Természetgyógyász, tavaly doktorált alternatív táplálkozástudományokból és ortomolekuláris medicinával való gyógyításból.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!