Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A kókuszzsírt tudom használni...

A kókuszzsírt tudom használni grillhús pácoláshoz is?

Figyelt kérdés
Még sosem használtam, azt sem tudom milyen állaga van hűtve.
2013. júl. 12. 16:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Ha hûtõbe rakod mûanyag keménységûre szilárdul, faragni lehet késsel csak kb.

Pácolásra olajak valók, nem zsírok.

2013. júl. 12. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Ok. Es a kokuszolaj???
2013. júl. 12. 23:03
 3/5 lencsefőzelék ***** válasza:

Kókuszolaj, kókuszzsír, kókuszvaj: ezek gyakorlatilag ugyanazok. 28 fokon olvad, a hűtőben megkeményedik.

Viszont a kókuszzsír a legegészségtelenebb növényi zsírok egyike a maga 88%-os telítettzsír-tartalmával:

[link]

2013. júl. 13. 01:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:

Mas velemeny szerint meg hiaba magas a telitett zsirsavtartalma, mivel rovid molekulalancok alkotjak igy konnyen emesztheto es nem rakodik le az erfalra.

Most akkor megis kinek higgyen az ember?

2013. júl. 13. 05:53
 5/5 lencsefőzelék ***** válasza:
Annak hiszel, akinek akarsz, én viszont Weixl-Várhegyi Lászlónak minden szavát elhiszem. (Természetgyógyász, tavaly doktorált alternatív táplálkozástudományokból és ortomolekuláris medicinával való gyógyításból.)
2013. júl. 14. 02:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!