Milyen ételt, élelmiszert tudtok, ami olcsóbb a 230ft/kg kenyérnél, de tovább elég?
Krumpli, sárgaborsó, csirke far-hát, rizs, tarhonya, lecsó... ás ezek kombinációja.
De van rengeteg minden, el kell menni egy hipermarketbe, mindig vannak akciók.
Nem írtad, hogy kenyér helyett kell -e. Én ezt szoktam csinálni:
köszi mindenkinek a választ. :)
Szendvicseket szoktam vinni, enni reggel,de amiért nem állunk jól anyagilag:
vagy lejebb viszem a szendvicsek számát. Ez esetben korgó gyomor általános lesz.
vagy lesz helyette bármi, ami szendvics helyett olcsóbb. Ez esetben nagy eséllyel nincs korgó gyomor.
Nem kell lejjebb vinned a szendvicsek számát, csak azt kell átgondolni mit teszel rá!
Zsír, vaj, margarin, de lehet otthon csinálni krémeket szinte bármiből,(igen, még leveszöldségből és főzelékből is!) azokkal megkenve a kiló kenyér 230-ért nem lesz drága.
230 forint/kiló kenyérnél nem nagyon tudok olcsóbbat, amit vihetnél kajálni. Még így is olcsón veszitek a kenyeret, mert itt nálunk majdnem 400 forint. Értem a kérdésed lényegét, de ár-érték arányban semmi nem olcsóbb, mint egy kiló kenyér, amitől nem korog a gyomrod, nem maradsz éhes. Gondolom fiú vagy. Elég szomorú, hogy ezen kell gondolkodnod. Sajnálom.
Írhatám, hogy vegyél zsemlét, de kilóra átszámolva még a Penny-s zsemle is drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!